BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Το πλαίσιο για τους συνεταιρισμούς στο επίκεντρο της επίσκεψης Βορίδη στη Μεσσηνία

Τον άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί η Κυβέρνηση στο ζήτημα των Συνεταιρισμών και τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο πλαίσιο λειτουργίας τους προκειμένου να καταστούν βιώσιμοι και να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος, περιέγραψε σε συνεταιριστές κατά την επίσκεψη του στη Μεσσηνία την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.

ypourgos_messinia

20
0

Κατά την παραμονή του στη Μεσσηνία ο Υπουργός είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το ελαιοτριβείο – τυποποιείο ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΗΣ Α.Ε., τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σύκων και Ξηρών Καρπών «ΣΥΚΙΚΗ» καθώς επίσης και τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου επεξεργασίας και τυποποίησης Ελαιολάδου του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Μεσσηνίας» που λειτουργεί σε συνεργασία με την Κωνσταντόπουλος Α.Ε και να συζητήσει με εκπροσώπους των συνεταιρισμών, τρόπους για την ανάδειξη των προϊόντων τους στην εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά.

Εξάλλου, ο κ. Βορίδης επισήμανε ότι εξετάζει συνεχώς και ξεχωριστά όλα τα ζητήματα του πρωτογενούς παραγωγικού τομέα με σκοπό να δώσει τη βέλτιστη δυνατή λύση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία