BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Αλλαγή κανονισμού ΕΛΓΑ και κατάργηση ΠΣΕΑ ζητά ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και περιφέρειας

Την άμεση αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να εξασφαλίσει την αναγκαία και επαρκή κρατική χρηματοδότηση που θα ασφαλίζει και θα αποζημιώνει στο 100% την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους και την κατάργηση των χρονοβόρων ΠΣΕΑ ζητά ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και περιφέρειας.

elaiodendra23

22
0

Ο συνεταιρισμός με ανακοίνωση του κάνει λόγο για «εμπαιγμό» και για καθυστερήσεις στην καταβολή των αποζημιώσεων ακόμη και για ζημιές του 2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγροτικού Σύλλογου Χανδρινού και περιφέρειας

Να αφήσουν της δικαιολογίες και να αλλάξουν τον κανονισμό του ΕΛΓΑ ώστε να αποζημιωθούν η ελαιοπαραγωγοί.  Έναν  οργανισμό που τον πληρώνουν αποκλειστικά  η αγρότες  ακόμα και το λειτουργικό κόστος του, με το κράτος από το 2011 να μην έχει δώσει ούτε ένα ευρώ στον οργανισμό όπως όφειλε.

Αλλαγή ώστε να αποζημιώνει για όλα τα αίτια και στο 100%. Κοροϊδεύουν όσοι ψάχνουν  άλλους τρόπους να μας αποζημιώσουν.  Ακόμα  ψάχνουν  τρόπους  αποζημίωσης για  τις ζημιές  του 2016. Φτάνει πια η κοροϊδία και ο εμπαιγμός οι αγρότες καταστρέφονται.                                        

  Ζητάμε.                                                                                                                                          
-Άμεση αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να εξασφαλίσει την αναγκαία και επαρκή κρατική χρηματοδότηση που θα ασφαλίζει και θα αποζημιώνει στο 100% την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους.

- Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με εκπαίδευση και επιστημονική κατάρτιση για άμεσες και δίκαιες εκτιμήσεις και αποζημιώσεις.

-Κατάργηση των ΠΣΕΑ (τώρα ΚΟΕ) που αποζημιώνουν με ψίχουλα την παραγωγή και το κεφάλαιο μετά από 3 και πάνω χρόνια.

-Να καταργηθούν οι αυξήσεις των τελευταίων χρόνων στις ασφαλιστικές εισφορές.

-Να χρηματοδοτηθούν στο σύνολο τους έργα υποδομής για την ασφάλεια της παραγωγής από φυσικούς κινδύνους, επίγεια και εναέρια αντιχαλαζική και αντιπυρική προστασία, αντιχαλαζικά δίχτυα, για τον παγετό, αντιπλημμυρικά έργα κλπ. Με αυτό τον τρόπο θα ελαχιστοποιηθούν οι ζημιές που καλείται να αποζημιώνει ο ΕΛΓΑ.

- Καμία σκέψη για ιδιωτικοποίηση του οργανισμού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία