BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Ίδρυση Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Θεσσαλονίκης, εκλογές την Κυριακή

Στην ίδρυση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Θεσσαλονίκης, προχωρούν οι αγρότες της περιοχής προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά η προσπάθεια τους που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες. Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχουν στις εκλογές του Αγροτικού Συλλόγου Ανατολικής Θεσσαλονίκης που έχουν οριστεί για τις 31 Μαΐου στα Βασιλικά και 7 Ιουνίου στην Επανομή (19:30 έως τις 23:00).

trat232campo

17
0

H ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Αγρότες και αγρότισσες

Η προσπάθεια ίδρυσης Αγροτικού συλλόγου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες. Η πείρα, μας δείχνει ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να έχουμε αποτέλεσμα από τους αγώνες μας.

Τώρα είναι η ώρα να συμμετέχουμε όλοι στον αγροτικό σύλλογο που δημιουργείτε στην περιοχή μας Έφτασε η ώρα να θέσουμε εμείς τους δικούς μας όρους. Να σταματήσουμε την αρπαγή όσων παράγουμε. Να σεβαστούν τους κόπους μας. Έφτασε η ώρα να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, τη ζωή μας. Να προστατέψουμε τις οικογένειές μας και τον τόπο μας.

Υπογράφουμε για την ίδρυση του Αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές του που έχουν οριστεί σε Βασιλικά και Επανομή:

  • Κυριακή 31 Μαΐου από τις 19:30 έως τις 23:00 στην κοινότητα των Βασιλικών και
  • Κυριακή 7 Ιουνίου από τις 19:30 έως τις 23:00 στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην Επανομή.    

Άμεσα απαιτούμε:

  1. Κάλυψη από το κράτος του χαμένου εισοδήματος και των ασφαλιστικών εισφορών των βιοπαλαιστών αγροτών των κλάδων που πλήττονται από την πανδημία και των παραγωγών λαϊκών αγορών
  2. Άμεση μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος, καμιά διακοπή αγροτικού ή οικιακού ρεύματος.
  3. Κατάργηση του ΦΠΑ σε μέσα και εφόδια, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης. Να παρθούν μέτρα ώστε να μην έχουμε φαινόμενα αισχροκέρδειας σε εμπόρους και μεγαλοεπιχειρήσεις - βιομηχανίες. Αφορολόγητο πετρέλαιο τώρα.
  4. Για όσο διάστημα χρειαστεί, να ανασταλούν προς το Δημόσιο, τις τράπεζες, τις ΔΕΚΟ, όλοι οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις, κάθε είδους μέτρο αναγκαστικής είσπραξης.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία