BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Ζημιές σε καλλιέργειες προκάλεσε το ισχυρό χαλάζι που έπληξε Ξάνθη και Ημαθία

Το χαλάζι που έπεφτε με μεγάλη ένταση σε μέγεθος καρυδιού, προκάλεσε καταστροφές σε δέντρα και αγροτικές καλλιέργειες με τους παραγωγούς να μετρούν ήδη τις πληγές τους.

anemostro

14
0

Οι δρόμοι τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον κάμπο, ντύθηκαν στα λευκά θυμίζοντας χιονόπτωση. Η ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε επίσης την Κυριακή μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια, με τα φρεάτια της πόλης να ξεχειλίζουν.

Δύο ανεμοστρόβιλοι στην Ξάνθη

Λίγο πριν την έναρξη των έντονων καιρικών φαινομένων στην Ξάνθη, έκαναν την εμφάνιση τους δύο ανεμοστρόβιλοι στην περιοχή.
Οι ανεμοστρόβιλοι εντοπίστηκαν στον ουρανό της πόλης και κατευθύνθηκαν προς τη θάλασσα, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν ζημιές.
Σφοδρό μπουρίνι και χαλάζι στην Ημαθία

Σφοδρότατο μπουρίνι που συνοδευόταν από έντονη χαλαζόπτωση, σε μέγεθος ρεβιθιού, έπληξε πολλές περιοχές της Ημαθίας το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαΐου 2020, κυρίως στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Δοβρά του Δ. Βέροιας.
Παρά το γεγονός ότι από το απόγευμα ακουγόταν στον ουρανό τα αεροπλάνα της αντιχαλαζικής προστασίας, η σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων ήταν ιδιαίτερα έντονη και - πέρα της χαλαζόπτωσης σημειώθηκαν πλημμύρες σε δρόμους

www.inveria.gr και 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία