Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Ξαφνικές μπόρες έπληξαν πάνω από 1000 στρέμματα με πεπόνια στην περιοχή Σελλάνων

Οι ασταθείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στη περιοχή Σελλάνων, προκάλεσαν σημαντικές ζημιές από παθογόνους μύκητες στα πεπόνια, τα οποία ήταν έτοιμα για συγκομιδή.

Κωτσος_-_πληγεντες_πεπονοπαραγωγοι_1

63
0

Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά το δελτίο τύπου:
Στις πληγείσες καλλιέργειες πεπονιών της περιοχής Σελλάνων ο Βουλευτής Γ. Κωτσός

Σε καλλιέργειες πεπονιών της περιοχής Σελλάνων οι οποίες υπέστησαν σημαντικές ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, βρέθηκε την Κυριακή 28/6/2020 ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

Ο Καρδιτσιώτης πολιτικός, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της Τ.Κ. Προαστίου κα Αθανασία Κρικώνη, τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Παλαμά κ. Χρήστο Βαϊόπουλο και κα Γεωργία Αθανασού,  περιόδευσε σε πολλά χωράφια και συνομίλησε με πληγέντες παραγωγούς προκειμένου να διαμορφώσει λεπτομερή άποψη για το μέγεθος της καταστροφής.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρονται σε έκταση άνω των 1000 στρεμμάτων, όπου πολλά πεπόνια βρίσκονταν στο στάδιο της ωρίμανσης όταν δέχθηκαν τα πλήγματα από τις ξαφνικές μπόρες.

Ο κ. Κωτσός επικοινώνησε άμεσα με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Νίκο Δούκα, τον ενημέρωσε για τις διαπιστώσεις που έκανε κατά την περιοδεία του και ζήτησε γρήγορες και δίκαιες αποζημιώσεις στους δικαιούχους καλλιεργητές.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία