Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Τα προβλήματα του κλάδου στο επίκεντρο της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Αγελαδοτρόφων Ελευθέρας

Η ενημέρωση των απασχολούμενων στο κλάδο της κτηνοτροφίας για τα κύρια θέματα και προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των εκτροφέων αγελαίων βοοειδών κσι η ευζωία των ζώων τέθηκαν στο επίκεντρο της Πρώτης Πανελλήνια Συνάντηση Αγελαδοτρόφων Κρεοπαραγωγών Ελευθέρας Βοσκής, που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο, στις 18 και 19 Ιουλίου.

received_2959456487496355

28
0

Με στόχο την ενημέρωση των απασχολούμενων στο κλάδο της κτηνοτροφίας, πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουλίου, Πανελλήνια Συνάντηση Αγελαδοτρόφων Κρεοπαραγωγών Ελευθέρας Βοσκής στο Κλειστό Γυμναστήριο  Μετσόβου. Κατά τη διάρκεια  της διήμερης συνάντησης συζητήθηκαν μεταξύ των παρευρισκόμενων θέματα και προβλήματα  που απασχολούν τον κλάδο των εκτροφέων αγελαίων βοοειδών.

Την Κυριακή 19 Ιουλίου διοργανώθηκε στα πλαίσια της συνάντησης επιστημονική ημερίδα με θέμα «Υγεία και ευζωία Κρεοπαραγωγών Βοοειδών» . Παρουσιάστηκαν εισηγήσεις από εξειδικευμένους κτηνιάτρους που αφορούσαν προβλήματα όπως, Αναπνευστικό – Πνευμονία  και  Διάρροια  Νεογέννητων  Βοοειδών .

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών. Διακόσιοι εκτροφείς από όλες τις περιφέρειες της χώρας έδωσαν το παρόν,  αντάλλαξαν απόψεις για τα ζητήματα του κλάδου και δεσμεύτηκαν να ξανασυναντηθούν στο προσεχές μέλλον.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και την προσωπική συμβολή και παρουσία του περιφερειάρχη κου Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία