BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Δεν υποχωρούν οι υψηλές θερμοκρασίες

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός την Τρίτη 28 Ιουλίου, ενώ αναμένεται να σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου στα ορεινά, είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. 

paralia-8-6-2019

12
0

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο τοπικά 7 και πιθανώς το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά μέχρι 35.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5, και γρήγορα θα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση: 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου είναι πιθανό στα ορεινά να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά βόρειοι έως 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 20 ως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος.  Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο έως 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.  

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος.  Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 21 έως 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αίθριος.  Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πιθανώς τοπικά στις ανατολικές Κυκλάδες 8 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 και τοπικά στη νότια Κρήτη μέχρι 34 βαθμούς Κελσίου 

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Aίθριος.  Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και πιθανώς στα νότια τοπικά 8 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. 

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-07-2020

Αίθριος καιρός.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά και βόρεια 3 με 5, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία