Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Άμεση ενίσχυση σε θερμοκηπιακά κηπευτικά ζητάει ο Ενιαίος ΑΣ Ιεράπετρας

Σε συντονισμένες επαφές με όλους του νόμιμους αγροτικούς συλλόγους στην περιφέρεια Κρήτης και την από κοινού αποστολή αιτημάτος, για στήριξης της απαίτησης του αγροτικού κόσμου, για άμεση οικονομική ενίσχυση στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες προχώρησε ο Ενιαίος Αγροτικός Συλλόγος Ιεράπετρας.

542281a194ecac6fdeb498b5f212dc5c_S_2

19
0
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου,  τα αιτήματα τους απευθυνόταν προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και στους 16 συνολικά Βουλευτές της Κρήτης.
Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου:Ενημερώνουμε τα μέλη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας ότι την εβδομάδα από 07/09 έως 13/09/2020 (Ε37) το Δ.Σ. ασχολήθηκε με τα εξής θέματα:1) Συντονισμένες επαφές με όλους του νόμιμους αγροτικούς συλλόγους στην περιφέρεια Κρήτης και την από κοινού αποστολή αιτημάτος, για στήριξης της απαίτησης του αγροτικού κόσμου, για άμεση οικονομική ενίσχυση στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Το αιτήματα μας απευθυνόταν προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και στους 16 συνολικά Βουλευτές της Κρήτης.Αναμένουμε τις απαντήσεις με τις παρεμβάσεις των παραπάνω, για ενίσχυση του αιτήματος μας. Θα ακολουθήσει η δημοσιοποίηση τους, προς ενημέρωση των αγροτών ολόκληρης της Κρήτης.2) Διεργασίες για την μεταβολή του νομικού πλαισίου, με βάση τις ανάγκες της περιοχής μας, για την νομιμοποίηση της εργασίας από εργάτες γης που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγραφα παραμονής τους στην Ελλάδα.3) Για το θέμα της ίωσης Καστανής Ρυτίδωσης σε καρπούς τομάτας και πιπεριάς. ορίστηκε ΝΕΑ ημερομηνία διεξαγωγής ενημερωτικών συγκεντρώσεων σε κλειστές ομάδες την Τετάρτη 30.09.2020. Παρακαλούνται, οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ την συμμετοχή τους , λόγω περιορισμένων θέσεων.4) Ανακοινώνουμε στον αγροτικό κόσμο της Ιεράπετρας και Μακρύ Γιαλού ότι τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμένουν ανοιχτά για επιπλέον ενημέρωση, εγγραφές, κ.α., κάθε Δευτέρα 19:00 – 21:00.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία