Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη Σκρέκα σε έργα αγροτικών υποδομών στη Φωκίδα

Έργα αγροτικών υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας θα επισκεφθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου, κ. Κώστα Μπαγινέτα.

kskrekas

69
0

Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο των προτεραιοτήτων που έχει θέσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση για τη μείωση του κόστους αγροτικής παραγωγής, την ορθολογική διαχείριση του νερού και την αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα. Στόχος είναι να επιλυθούν άμεσα τα προβλήματα που παρατηρούνται στην υλοποίηση των έργων υποδομής στη Φωκίδα και σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί το εγγειοβελτιωτικό έργο στην πεδιάδα του Μόρνου, την περιοχή που θα κατασκευαστεί ο ταμιευτήρας Τολοφώνα, καθώς και το αρδευτικό δίκτυο του Δήμου Δωρίδας. Επίσης, θα επισκεφθεί τον παραδοσιακό Ελαιώνα Άμφισσας.

Το μεσημέρι, ο κ. Κ.Σκρέκας θα συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤΚ. Μπαγινέτα, τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Γιώργο Δελμούζο, Δημάρχους και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψης:

10:00 Επίσκεψη στο Εγγειοβελτιωτικό έργο πεδιάδος Μόρνου (θέση Μαλάματα).

11:30 Επίσκεψη στον Ταμιευτήρα Τολοφώνα και το αρδευτικό δίκτυο Δήμου Δωρίδας.

13:00 Επίσκεψη στο παραδοσιακό Ελαιώνα Άμφισσας.

14:00 Σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤ Κώστα Μπαγινέτα, τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Γιώργο Δελμούζο, Δημάρχους και φορείς (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Άμφισσας).

15:30 Συνέντευξη Τύπου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία