BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

O Bασίλης Μανουράς νέος Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων στα Ανώγεια

Ο κτηνοτρόφος Βασίλης Μανουράς, είναι ο νέος πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Ανωγείων, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των συναδέλφων του.

anogia

71
0

Ο κ. Μανουράς αποτελεί κεφάλαιο για τα Ανώγεια, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αφού ασχολείται ενεργά ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο, αλλά κυρίως η πολυετής εμπειρία και η επιτυχημένη πορεία του στον πρωτογενή τομέα αποδεικνύει την αποφασιστικότητά του να δώσει λύσεις σε μία περίοδο που η οικονομία είναι σε ύφεση και αναζητείται διέξοδος από τα προβλήματα του κλάδου.

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα οποία διαθέτουν δυναμισμό και γνώση, είναι σε θέση να μεταφέρουν τόσο σε τοπικούς βουλευτές, όσο και σε υπουργούς τα εμπόδια που συναντούν και τις λύσεις που υπάρχουν, ώστε ο κτηνοτροφικός κλάδος να στηριχθεί. Η νέα διοίκηση διαθέτει την αξιοπιστία και μπορεί να οδηγήσει τους συναδέλφους της σε μία εποχή που θα δημιουργήσει νέα ποιοτικά προϊόντα. Άλλωστε, όλοι τους δραστηριοποιούνται ενεργά στον πρωτογενή τομέα με ιδιαίτερη επιτυχία. Έτσι, οι νέοι θα συνεχίσουν την παράδοση των προκατόχων τους μεταποιώντας την εγχώρια παραγωγή πάντοτε με γνώμονα την ποιότητα, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, παράγοντας πλούτο και ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

Το νέο Δ.Σ του κτηνοτροφικού συλλόγου Ανωγείων

Πρόεδρος: Βασίλης Μανουράς

Μέλη

-Εμμανουήλ Βρέντζος

-Γιάννης Αεράκης

-Κώστας Κεφαλογιάννης

-Δημήτρης Καλλέργης

-Γεώργιος Σταυρακάκης

-Κλεισθένης Σμπώκος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία