Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Διοικητικό πρόστιμο 1.000 ευρώ σε ελαιοτριβείο στα Μέγαρα που δεν εξυπηρετούσε με ραντεβού

Ελεγκτές-Επιθεωρητές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε συνεργασία με στελέχη της Ελληνική Αστυνομίας διεξήγαγαν τη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 έλεγχο σε τρία ελαιοτριβεία και σε μία βιομηχανία ρητινών στην περιοχή των Μεγάρων με αντικείμενο τη διαπίστωση της εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού διάδοσης του SARS COV-2.

ελαιοτριβειο-λαδι-741x486

315
1

Ευρήματα του μικτού κλιμακίου κατά τον επιτόπιο έλεγχο:

·         Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους χιλίων ευρώ (1.000,00€) σε ένα ελαιοτριβείο για μη τήρηση της υποχρέωσης εξυπηρέτησης πελατών μόνο κατόπιν ραντεβού, τα οποία καταγράφονται σε σχετικό κατάλογο.

·         Οι επιχειρήσεις τηρούσαν το μέτρο για γενική χρήση μάσκας από το προσωπικό και από όλους τους πελάτες, καθώς και για τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων/εργαζόμενων.

·         Επίσης ελέγχθηκε η τήρηση του μέτρου για λειτουργία με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό για την παροχή των υπηρεσιών ή την εκπλήρωση του έργου των εν λόγω ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Οι έλεγχοι σε επιχειρήσεις, βιομηχανίες και λοιπούς χώρους παροχής εργασίας θα συνεχιστούν εντατικά τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των εργαζομένων και να περιοριστεί η διασπορά του SARS COV-2, λόγω μη τήρησης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού στους χώρους αυτούς.

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

18-11-2020 15:53Αντώνης

Να κλείσω ραντεβού με τους ελαιοτριβείο, να βρέξει, να μην μαζέψω, να μαζέψω την άλλη μέρα, και να μην υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού για την υπόλοιπη εβδομάδα. Είναι δυνατόν? Τότε και οι τράπεζες να κλείνουν ραντεβού με τον πελάτη κλπ κλπ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία