BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Παράταση για την υποβολή δηλώσεων για το 30άρι στο ελαιόλαδο ζητά ο ΑΣ Χανδρινού

Έντονες οι δυσκολίες των ελαιοπαραγωγών, εξαιτίας του γενικευμένου lockdown, για την προετοιμασία υποβολής δηλώσεων σε διάστημα 10 μόλις ημερών για την έκτακτη ενίσχυση των 30 ευρώ στο ελαιόλαδο, σύμφωνα με τον Αγροτικό Σύλλογο Χανδρινού ο οποίος ζητά μάλιστα και την παράταση της προθεσμίας.

download__77_

4
0

Δείτε αναλυτικά παρακάτω την σχετική ανακοίνωση:

 

Στέλνουν  εν μέσω  πανδημίας  και  με γενικευμένο  το   lockdown  στην  χωρά  χιλιάδες  ελαιοπαραγωγούς  να συνωστίζονται στα   Κέντρα Εξυπηρέτηση Αγροτών, σε λογιστές  ,     για να προλάβουν σε διάστημα 10  ημερών να ετοιμάσουν χαρτιά για να πάρουν την  έκτακτη ενίσχυση λόγω κορωνοϊου.

Σε μια πλατφόρμα  που τις δυο πρώτες  μέρες  δεν μπορεί να παραλάβει πολλές αιτήσεις  και με παρά πολλά προβλήματα, με πολλούς  κατά κύριο επάγγελμα να μην τους δέχεται στέλνοντας  τους να αποδείξουν το αυτονόητο και με τον κίνδυνο αρκετοί  ελαιοπαραγωγοί να χάσουν την ενίσχυση, εν μέσω ελαιοσυλλογής  αλλά και  της πανδημίας.

Ζητάμε την παράταση  για την υποβολή  των δηλώσεων.

Να γίνουν  δωρεάν οι δηλώσεις  από τις υπηρεσίες   του υπουργείου   και του  ΟΠΕΚΕΠΕ και  με  απευθείας πίστωσης στους  λογαριασμούς ώστε να αποφθεχτεί  ο συνωστισμός  και η ταλαιπωρία των αγροτών.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ   18- 11- 2020

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία