
Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος στον αν. Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας Χρήστο Κέλλα.
«Οι ζημιές που σημειώθηκαν σε αμύγδαλα και ελαιόδεντρα και εντάχθηκαν στις ΚΟΕ (ΠΣΕΑ) του 2017, στους δήμους Τεμπών και Τυρνάβου, θα αποζημιωθούν πριν τα Χριστούγεννα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον κ. Λυκουρέντζο, «για τους δήμους Τεμπών και Τυρνάβου ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που σχετίζονται με την αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών και το αμέσως επόμενο διάστημα τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους, ενώ θα ακολουθήσει και ο Δήμος Ελασσόνας».
Να σημειωθεί ότι ο κ. Κέλλας με συνεχείς παρεμβάσεις στη Βουλή και διαδοχικές επαφές με την ηγεσία του ΥΠΠΑΤ και του ΕΛΓΑ ζητούσε επιτακτικά την τακτοποίηση αυτής της εκκρεμότητας, προκειμένου να ανακουφιστούν οικονομικά οι παραγωγοί δύο δυναμικών προϊόντων, που σχετίζονται άμεσα με την τοπική οικονομία.