Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Ολοκλήρωση του αρδευτικού του κάμπου Χανδρινού ζητούν οι αγρότες

Να τηρήσει τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις του για ολοκλήρωση των αρδευτικών έργων στον κάμπο, καλούν τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Οικονόμου, οι παραγωγοί του Αγροτικού Συλλόγου Χανδρινού και Περιφέρειας.

547793c33bb75368a0c5bcf5317b6ef6_Generic

63
0

Οι παραγωγοί του κάμπου Χανδρινού Στενωσιάς εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τις κενές υποσχέσεις που έχουν δεχτεί με τα αρδευτικά έργα να μην έχουν προχωρήσει εδώ και έξι χρόνια και απαιτούν να δοθούν άμεσα λύσεις. Χαρακτηριστικά o Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και Περιφέρειας αναφέρει:

Ύστερα από την επίσκεψη του κύριου Υφυπουργού Αγροτικής  Ανάπτυξης  στην  Τρίπολη  και την  συζήτηση  που έγινε στην Περιφέρεια  για τα αρδευτικά  χωρίς την παρουσία αγροτών. Ακολούθησαν για μια ακόμη φορά οι   υποσχέσεις του κύριου Αντιπεριφερειάρχη  Μεσσηνίας  και των κυβερνητικών βουλευτών  για την δημιουργία αρδευτικών έργων  στο νομό μας κάτι  που  ακούμε χρόνια  και  χωρίς να έχει κατασκευαστεί  κανένα  έργο προς όφελος των μικρομεσαίων αγροτών.

Πρόκληση για εμάς η δηλώσεις τους που εδώ και 6  χρόνια  δεν  μπορούν  να  κατασκευάσουν  ένα  αρδευτικό στον  κάμπο Χανδρινού   Στενωσιάς   καταστρέφοντας  και ταλαιπωρώντας τους αγρότες της περιοχής  και  τώρα  μας  τάζουν  φράγματα .  Τους  καλούμε για μια ακόμα  φορά να μην κρύβονται και να  πουν  δημόσια  γιατί  δεν  ολοκληρώνεται το συγκεκριμένο έργο.

-Ζητάμε  την ολοκλήρωση του αρδευτικού  του κάμπου Χανδρινού Στενωσιάς και την περαιτέρω  χρηματοδότηση ώστε να γίνει πιο λειτουργικό   

-Ζητάμε   την  ολοκλήρωση   των   δίκτυών  άρδευσης   εντός  της  ζώνης  ποτίσματος  για το αρδευτικό  Χανδρινού  Πλατανόβρυσης

-Ζητάμε  την   τοποθέτηση  δεξαμενών  για τις  αγροτικές  μας  εργασίες  ώστε  να μην χρησιμοποιούμε το νερό  ύδρευσης.

Χορτάσαμε  υποσχέσεις, ζητάμε  απαντήσεις  εδώ  και  τώρα.  Θα απαντήσουμε  δυναμικά. Τέρμα πια η κοροϊδία

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία