Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Αγροτικό συλλαλητήριο στις 16 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας

Κάλεσμα για συμμετοχή σε συλλαλητήριο με τρακτέρ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, στις 16 Ιουνίου, με επίκεντρο τη διαδικασία των αποζημιώσεων στους αγρότες από τον πρόσφατο παγετό, απευθύνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας.

PmLXUOEkOdX3Ma9VR7dk

42
0

Ήδη σύλλογοι αγροτών απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου, ενώ ο  Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου, σημειώνει μεταξύ άλλων, σε σχετική του ανακοίνωση: «Πέρασαν σχεδόν πάνω από δύο μήνες από την στιγμή που ο παγετός κατέστρεψε όλες τις αγροτικές παραγωγές μας. Η κυβέρνηση και η διοίκηση του ΕΛΓΑ έμειναν μόνο στα λόγια και σε φιέστες συμπόνιας ούτε οικονομική ενίσχυση δόθηκε στον οργανισμό αφού τα ταμειακά του διαθέσιμα μένουν μέχρι και σήμερα ίδια ούτε ουσιαστική ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό».

 

«Δεν θα καθίσουμε – συνεχίζουν – με τα χέρια σταυρωμένα να μας κοροϊδεύουν την Τετάρτη στις 16 Ιούνιου προσυγκεντρωνόμαστε με τα τρακτέρ μας στις 7 το απόγευμα στην Τούμπα Τυρνάβου ώστε να δώσουμε δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουμε οι αγροτικοί σύλλογοι και η ΕΟΑΝΣΛ στις 8:00 το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας. Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία και καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να δώσουν βροντερό παρών διότι ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε με αγώνες».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία