Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Κινητοποίηση Αγροτικού Συλλόγου Χανδρινού για τα «νέα αγροτοδικεία»

O Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινου και Περιφέρειας καλεί τους αγρότες και όλους τους φορείς του νόμου να καταδικάσουν τα νέα "αγροτοδικεία" και την ποινικοποίηση του αγώνα των αγροτών, ζητώντας να προσέλθουν σε συμπαράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα Δικαστήρια της Καλαμάτας την Τέταρτη 23 Ιουνίου (9 πμ).

IMG_20190115_141946

27
0

Στο κάλεσμά του ο Αγροτικό Σύλλογος ζητά από τους παραγωγούς να στηρίξουν τους 33  μεσσηνιους αγρότες  που  δικάζονται    για  την συμμετοχή τους  στις   μεγάλες  κινητοποίησης του 2016, όταν αγρότες και κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονταν για το ασφαλιστικό και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές του νόμου Κατρούγκαλου, καθώς και για την υψηλή φορολογία.

«Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγωνιστών αγροτών, όλων όσων αντιστέκονται στην αντιλαϊκή λαίλαπα και βαρβαρότητα που ζούμε. Η συνδικαλιστική οργάνωση και δράση είναι δικαίωμα μας που το έχουμε κατακτήσει με αγώνες, κανείς δεν μας το χάρισε και ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το πάρει πίσω», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία