Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Παγκρήτια συνάντηση για τους δασικούς χάρτες την Κυριακή 18 Ιουλίου

Αποτίμηση της μέχρι τώρα κατάστασης στο ζήτημα των δασικών χαρτών και επίλυσης των ιδιοκτησιακών προβλημάτων που δημιουργούν, στο πλαίσιο των κυβερνητικών δεσμεύσεων, θα γίνει στην διάρκεια της παγκρήτιας ενημερωτικής συνάντησης την Κυριακή 18 Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ένωση Ηρακλείου.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ-

25
0

Η συνάντηση συγκαλείτε καθώς όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, το Υπουργείο δεν έχει ακόμη προχωρήσει προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στον κρητικό λαό.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΕΚ

Εκστρατεία ενημέρωσης για τους δασικούς χάρτες Κυριακή 18 Ιουλίου/2021, ώρα 12:30 π.μ. Αίθουσα ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Χαιρετίζουμε την παγκρήτια  συνάντηση όλων των μελών μας στην Κρήτη καθώς και του συνόλου των υπολοίπων φορέων που συμμετέχουν σε αυτή,   με σκοπό την ενημέρωση για τους δασικούς χάρτες, την εκτίμηση της τρέχουσας κατάστασης, τον προγραμματισμό των επόμενων ενεργειών  και  την ανασυγκρότηση της συντονιστικής επιτροπής με τη συμμετοχή νέων μελών.

Ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας - ΣΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πολύ σοβαρό πρόβλημα των δασικών χαρτών, μετά και τις δεσμεύσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος στην Κρήτη στις 10 Απριλίου 2021, πληροφορούμαστε  ότι  το Υπουργείο δεν έχει ακόμη προχωρήσει προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στον κρητικό λαό.

Καλούμε τους φορείς ιδιαίτερα τους αγροκτηνοτροφικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΕΚ πριν από λίγους μήνες να συνεχίσουν τον αγώνα τους ώστε:

-              να μην μετατραπούν τα βοσκοτόπια σε ανεμογεννήτριες,

-              να μην παρθούν περιουσίες αγροκτηνοτρόφων,

-              να συνεχίσουμε να παράγουμε πολύτιμα κτηνοτροφικά προϊόντα για το λαό μας,

-              να συνεχίσουμε τις εξαγωγές ζωικών προϊόντων φέροντας στη χώρα πολύτιμο συνάλλαγμα.

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των κρητικών συναδέλφων μας και άλλων που συμμετέχουν σε αυτόν που πρωτοστάτησαν πανελλαδικά και συνεχίζουν τον αγώνα.

Καλούμε την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των δεσμευσεών τους  χωρίς χρεώσεις των κτηνοτρόφων και αγροτών.

Ο ΣΕΚ ορίζει εκπρόσωπο στις κινητοποιήσεις για τους δασικούς χάρτες στην Κρήτη   τον  επανεκλεγέντα στις πρόσφατες εκλογές του Συνδέσμου Μανώλη Πατεράκη,  μέλος ΔΣ του ΣΕΚ  με τη συμβολή και στήριξη του Αντιπροέδρου του ΣΕΚ  Στρατάκη Ανδρέα και του μέλους Δ.Σ. ΣΕΚ  Ξυλούρη Γεώργιου.

              

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΚ

Παναγιώτης Πεβερέτος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία