BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Έφερε χαλαζόπτωση σε Λάρισα-Καρδίτσα και ανεμοστρόβιλο στην Φλώρινα η «Ψυχρή Λίμνη»

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν δεν άφησαν πίσω τους μεγάλες ζιμιές στην Λάρισα και στην Φλώρινα, ενώ στην Καρδίτσα προβλήματα αναφέρονται σε καλλιέργειες και στέγες.

Screenshot_2021-07-19_at_9_50_27_AM

62
0

Εντυπωσιάζουν οι εικόνες που καταγράφηκαν στη Μελίτη της Φλώρινας, όπου αργά το απόγευμα της Κυριακής «χτύπησε» ένας ανεμοστρόβιλος, μήκους 1 χλμ..
Ευτυχώς ο ανεμοστρόβιλος δε δημιούργησε προβλήματα.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και τη Λάρισα, με χαλαζόπτωση και έντονη βροχόπτωση.

Από την κακοκαιρία δε δημιουργήθηκαν ζημιές, ωστόσο προκλήθηκε ανησυχία στους κατοίκους, την ώρα που οι εικόνες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Γερμανία κάνουν το γύρο του κόσμου.

Ζημιές στην Καρδίτσα

Ισχυροί άνεμοι και χαλαζόπτωση έπληξαν την περιοχή του δήμου Παλαμά, στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, την Κυριακή προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε καλλιέργειες.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωνσταντίνος Νούσιος αποκολλήθηκαν στέγες σπιτιών και αποθηκών.

Η χαλαζόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι διήρκεσαν 10 λεπτά και ήταν αρκετοί, σύμφωνα με τον κ. Νούσιο, για να πλήξουν σε πρώτη εκτίμηση 5.000 – 6.000 στρέμματα καλλιεργειών.

Ειδικά στον Παλαμά, απέναντι από το Κέντρο Υγείας, έπεσε από τη θύελλα ένα τεράστιο δένδρο, κλείνοντας διπλανό δρόμο και κόβοντας ηλεκτροφόρα καλώδια, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το Νοσηλευτικό Ίδρυμα να μην έχει παροχή ρεύματος μέχρι αργά το απόγευμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, KarditsaLive, in.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία