BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες με τοπικές χαλαζοπτώσεις

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ, ενώ στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 με ενίσχυση το βράδυ στα δυτικά.

kymata-INTIME-ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΙΚΟΣ-320x200_2

8
0
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚ

Καιρός: Στη Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παράκτια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κυρίως στην κεντρική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά.Στη Θράκη αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές.Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Θρακικό πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα νότια.Ανεμοι: Στα βόρεια ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤ

Καιρός: Στις Κυκλάδες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Στην Κρήτη γενικά αίθριος.Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα βορειότερα τμήματα. Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος.Ανεμοι: Στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα βορειότερα τμήματα έως 7 μποφόρ.
ΕΥΒΟΙ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
ΑΤΤΙΚ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κατά τόπους σποραδικές καταιγίδες.Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚ

Καιρός: Nεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία