Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Απλούστευση της διαδικασίας μετάκλησης για τους 9μηνους εργάτες γης

Έντονες διεργασίες για επίλυση του προβλήματος με τους εργάτες γης εντοπίζει ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως γίνεται μια προσπάθεια να απλουστευθεί η διαδικασία μετάκλησης για τα 9μηνα, με στόχο την συντόμευση του χρόνου διεκπεραίωσης του συνόλου των υποθέσεων.

employ_farm_2

99
0

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣ Ιεράπετρας, έπειτα και από την τελευταία επιστολή των Αγροτικών Συλλόγων της Κρήτης προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (την οποία συνυπογράφουν πλήθος  θεσμικών οργάνων) παρατηρείται μία έντονη δραστηριότητα στην προσπάθεια επίλυσης αυτού του θέματος, ενώ ο αρμόδιος υπουργός κ. Γεωργαντάς έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για να συντονίσει τις διαδικασίες στα συναρμόδια υπουργεία και σύμφωνα με την ενημέρωση προς εμάς αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας να δοθεί λύση πρωτίστως στην κατηγορία των παράτυπα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών στην Ελλάδα.

Σε επόμενο χρόνο , γίνεται μια προσπάθεια να απλουστευθεί η διαδικασία μετάκλησης για τα 9μηνα, με στόχο την συντόμευση του χρόνου διεκπεραίωσης του συνόλου των υποθέσεων.

Η σχετική ανακοίνωση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας διαθέσιμη εδώ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία