Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Σε φάση επανέναρξης οι πληρωμές του τοπικού προγράμματος Πάρνωνα

Την έδρα του Αναπτυξιακού Οργανισμού Πάρνωνα στο Λεωνίδιο επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων κος. Δρ. Κώστας Μπαγινέτας κατά την επίσκεψη Κυβερνητικού κλιμακίου στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας την Τετάρτη 29-06-2022, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Εταιρείας Χαράλαμπο Λυσίκατο, Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας.

parnonas_logo_new_custom_0_0_0

112
0

Κατά την επίσκεψη του ο κος Μπαγινέτας ενημερώθηκε για την πορεία του τοπικού προγράμματος και μίλησε με τα στελέχη της ΟΤΔ για τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και ειδικότερα για την ολοκλήρωση των διαδικασιών επανέναρξης των πληρωμών του τοπικού προγράμματος μέσα από το νέο σύστημα πληρωμών.

 Ο Γενικός Γραμματέας πληροφορήθηκε από τα στελέχη του Αναπτυξιακού Οργανισμού Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. ότι πληρωμές  των επενδυτικών σχεδίων συνολικής δημόσιας δαπάνης ύψους 2.500.000,00 έχουν ελεγχθεί από την ΟΤΔ και αναμένεται η εκκαθάριση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για να φτάσουν στους δικαιούχους και να συνεχιστεί η υλοποίηση των επενδύσεων.

Με την σειρά του ο κος Μπαγινέτας ενημέρωσε για τα βασικά σημεία της νέας ΚΑΠ, την αναμενομένη έγκριση του ΠΑΑ 2021-2027 και τα νέα δεδομένα που αυτό φέρνει στα προγράμματα τοπικής ανάπτυξης.

Ο Πρόεδρος και τα στελέχη της ΟΤΔ ζήτησαν από τον Γενικό Γραμματέα να παρακολουθεί στενά τις διαδικασίες και κυρίως τα χρονοδιαγράμματα να αναζητήσει ως Υπουργείο περισσότερους πόρους για τα τοπικά προγράμματα  και τον διαβεβαίωσαν ότι και την νέα περίοδο η ΟΤΔ Πάρνωνα θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή ετοιμότητας για να τρέξει τα προγράμματα επ΄ ωφελεία των κατοίκων της περιοχής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία