BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Εγκρίθηκε η τροποποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Παναιγιάλειου

Eγκρίθηκε με απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η τροποποίηση, εντός του 2022 του 3ετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος της Οργάνωσης Παραγωγών «Παναιγιάλειου Ένωσης Συνεταιρισμών Α.Ε.Σ. Α.Ε.»

panaigialeios-enosi-synetairismon-aigialia-DSC_1850

133
0

Για το έτος 2022 το ποσό του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Παναιγιάλειου καθορίζεται σε 664.612,41 ευρώ και το ποσό της ενωσιακής χρηματοδοτικής ενίσχυσης σε 332.306,21 ευρώ ή ποσοστό 4,10 % της αξίας εμπορευθείσας παραγωγής του έτους αναφοράς (2020).

Σύμφωνα με την απόφαση η Οργάνωση Παραγωγών υποχρεούται να προσαρμόσει άμεσα το χρονοδιάγραμμα και τις δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος σύμφωνα με τη σχετική έγκριση και  σύμφωνα με τις εθνικές και τις ενωσιακές διατάξεις.

Το Επιχειρησιακό Ταμείο χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για συναλλαγές που έχουν σχέση με την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Το Επιχειρησιακό Ταμείο δύναται να τροποποιηθεί κατά τη διάρκεια του έτους εφαρμογής και για τα επόμενα έτη διάρκειας του, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Για τα επόμενα έτη του Επιχειρησιακού Προγράμματος η Οργάνωση Παραγωγών υποχρεούται να καταθέσει Επιχειρησιακό Ταμείο προσαρμοσμένο στην αξία της εμπορευθείσας παραγωγής του έτους αναφοράς. Σε περίπτωση που το εν λόγω Επιχειρησιακό Ταμείο υπολείπεται του ήδη εγκεκριμένου ποσού για το έτος υλοποίησης, η Οργάνωση Παραγωγών υποχρεούται να υποβάλλει παράλληλα και τροποποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Τέλος, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας κοινοποιεί την παρούσα απόφαση στην ΟΠ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία