Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετέφερε τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων Νάξου η τοπική ΕΑΣ

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου επισκέφθηκε στις 12 Αυγούστου την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη Μικρή Βίγλα, όπου και διεξήχθη συζήτηση μίας ώρας σχετικά με τα προβλήματα του ναξιακού πρωτογενούς τομέα, που έχουν οξυνθεί στη σημερινή συγκυρία.

Ε_Α_Σ__Σακελλαροπουλου_2

63
0

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ., Δημήτρης Καπούνης, κατά τη συζήτηση που διεξήχθη και διήρκεσε περίπου μία ώρα, αναφέρθηκε στα ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος της Νάξου. Προβλήματα που έθεσε τεκμηριωμένα η Ε.Α.Σ. στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Υπουργείο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα του ναξιακού πρωτογενούς τομέα, που έχουν οξυνθεί στη σημερινή συγκυρία, και είπε ότι θα βοηθήσει στην αντιμετώπισή τους.

Η αντιπροσωπεία της Ε.Α.Σ. είχε την ευκαιρία να αναφερθεί και σε γενικότερα ζητήματα του νησιού, καθώς όλα επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων που εκπροσωπεί και κινούν την τοπική οικονομία και είχε ενδιαφέροντα διάλογο γι' αυτά με την Πρόεδρο.

Είναι επίσης γνωστό ότι οι κατά καιρούς σεφ της Προεδρίας της Δημοκρατίας τιμούν και προτιμούν την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. και τις Πατάτες Νάξου Π.Γ.Ε. στα επίσημα γεύματα και δείπνα που παραθέτει η Πρόεδρος. Ελπίζουμε ότι και άξιοι Νάξιοι σεφ θα κληθούν να προσφέρουν τη μαγειρική μαστοριά τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Δ. Καπούνης ευχαρίστησε την Πρόεδρο που αγαπά και τιμά το νησί μας, αντιλαμβάνεται και κατανοεί τα προβλήματα του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου της και δηλώνει την έμπρακτη συμπαράστασή της στην επίλυσή τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία