Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Καταβολή αποζημιώσεων στους συκοπαραγωγούς έως τα Χριστούγεννα υποσχέθηκε ο Λυκουρέντζος

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν καταβληθεί οι αποζημιώσεις στους συκοπαραγωγούς της Μεσσηνίας που επλήγησαν από τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις των προηγούμενων εβδομάδων, διαβεβαίωσε χθες (Πέμπτη) ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ως επικεφαλής κλιμακίου του Οργανισμού που πραγματοποίησε επισκέψεις σε περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και συμμετείχε σε υπηρεσιακές συσκέψεις.

309137519_653607632749472_7566029265856402371_n

87
0
Ο κ. Λυκουρέντζος μετά τη σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο της Μεσσήνης σημείωσε πως η εκτιμητική διαδικασία εξελίσσεται ήδη με γρήγορους ρυθμούς και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ θα είναι έτοιμες να προχωρήσουν στην οριστικοποίηση των πορισμάτων εκτίμησης, ώστε η καταβολή των αποζημιώσεων να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος τόνισε ότι φέτος η χρονιά είναι δύσκολη για τους παραγωγούς, διότι η ζημιά έγινε στην αρχή της συγκομιδής παράλληλα με τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις και τις υψηλές υγρασίες που υποβάθμισαν την παραγωγή και την ποιότητα.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία