BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Πορεία με τρακτέρ προς το Αμύνταιο στις 4 Φεβρουαρίου από τους αγρότες στον κόμβο Φιλώτα

Μηχανοκίνητη πορεία με συλλαλητήριο το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ξεκινώντας στις 12:30 μ.μ. από το μπλόκο με κατεύθυνση τον Δήμο Αμυνταίου, όπου θα παρευρίσκεται ο υπουργός Τουρισμού Κικίλιας Β. ετοιμάζουν οι αγρότες που είναι συγκεντρωμένοι στον κόμβο του Φιλώτα.

14_17

466
0

Την απόφαση αυτή πήραν οι αγρότες κατά τη διάρκεια σύσκεψης την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στο μπλόκο στον κόμβο του Φιλώτα, όπου και έγινε συμβολικό κλείσιμο δρόμου. Οι αγρότες αποφάσισαν περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν και δήλωσαν την στήριξη τους το σωματείου εργατοτεχνιτών και εργαζομένων στην ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ (ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ) και το συνδικάτο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων Πτολεμαΐδας (ΣΕΥΠΕ).

Αποφασίστηκε:

  • να γίνει μηχανοκίνητη πορεία με συλλαλητήριο το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ξεκινώντας στις 12:30 από το μπλόκο με κατεύθυνση τον Δήμου Αμυνταίου όπου θα παρευρίσκεται ο Υπουργός Τουρισμού Κικίλιας Β. και θα κατατεθούν τα αιτήματα μας.
  • να γίνει μηχανοκίνητη πορεία με συλλαλητήριο την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 9:30 στην Φλώρινα έξω από το κτίριο της Π.Ε. Φλώρινας όπου θα βρίσκεται ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεωργαντάς Γ. και θα κατατεθούν τα αιτήματά μας.

Καθημερινά σε συνεννόηση με τους συναδέλφους μας στα μπλόκα της υπόλοιπης Ελλάδας και την ΠΕΜ οι αγρότες θα πραγματοποιούν το απόγευμα συμβολικά κλεισίματα δρόμου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία