BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Έργα μόνιμου χαρακτήρα για την αποκατάσταση του αναβαθμού του ποταμού Κομψάτου

Έργα μόνιμου χαρακτήρα για την αποκατάσταση του αναβαθμού του ποταμού Κομψάτου, αλλά και για την διοχέτευση του νερού στο αρδευτικό κανάλι, που αρδεύει 3.000 στρέμματα-καπνά,σιτάρια- στους οικισμούς Γαλήνη, Μωσαϊκό και Ίασμο, ζητούν οι κάτοικοι του Δήμου Ιάσμου.

108003376_1252888868392864_3556621366606668706_n

4
0

Σημειωτέον πως εδώ και καιρό έχει καταρρεύσει το πρόχειρο ανάχωμα που είχε  κάνει η Αντιπεριφέρεια Ροδόπης, ενώ «είχε υποσχεθεί πως από το περασμένο καλοκαίρι θα γινόταν παρεμβάσεις με μόνιμο χαρακτήρα», πράγμα που όπως αναφέρουν οι κάτοικοι δεν έγινε.

«Είναι κρίμα να θέσουμε από τώρα σε λειτουργία τις πομώνες και να αντλήσουμε νερό από τον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα, όταν αυτό γινόταν τον Ιούνιο, ακριβώς επειδή μέχρι τότε τα ποτίσματα γινόταν από τον Κομψάτο. Τώρα τα ύδατα φεύγουν στην θάλασσα, καθώς δεν διοχετεύονται στο αρδευτικό κανάλι», τονίζουν οι κάτοικοι στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ιάσμου Χαράλαμπος Σαχουλίδης, ο οποίος είναι αγρότης.

Πηγή: ertnews.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία