Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Οι Μεσογειακοί Δρόμοι Βαμβακιού ταξιδεύουν στις 20 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Για 6η χρονιά διοργανώνονται οι «Μεσογειακοί Δρόμοι Βαμβακιού», τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE.

βαμβακι1

61
0

Η Ετήσια Εκδήλωση αποτελεί κορυφαίο γεγονός, στην οποία έχουν προσκληθεί και αναμένεται να παραστούν εκκοκκιστές, έμποροι, μεσίτες, κλωστοϋφαντουργοί, τελικοί χρήστες, μεταφορείς αλλά και όλοι οι σχετικοί με την αλυσίδα βάμβακος.

Ομιλητές από όλο τον κόσμο θα αναφερθούν στις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα του βάμβακος στις χώρες της Μεσογείου, στις προοπτικές της αγοράς βαμβακιού σε παγκόσμιο επίπεδο, στο εθνικό σύστημα ποιότητας Agro2, στην Αναγεννητική Καλλιέργεια κ.α.

 

  • Ποιες ήταν οι εξελίξεις μέσα στο 2023 για το βαμβάκι στη λεκάνη της Μεσογείου;
  • Τί γίνεται στην παγκόσμια αγορά του βαμβακιού; Ποιες οι δεσμεύσεις των εμπόρων απέναντι στο προϊόν;
  • Τί είναι η αναγεννητική γεωργία και ποια τα κίνητρα για τους παραγωγούς;
  • Τί είναι ολοκληρωμένη διαχείριση και πως μπορεί το σύστημα πιστοποίησης Agro2 να διασφαλίσει την εφαρμογή περιβαλλοντικών, κοινωνικών και ποιοτικών κανόνων;
  • και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος (ΠΕΕΕΒ) που ξεκίνησε το 2014 με μεγάλη απήχηση τόσο σε Ευρώπη όσο και εκτός αυτής. Και φέτος συνδιοργανωτές είναι το IzmirCommodityExchange και το CentroAlgodoneroNacional. 

Στην εκδήλωση θα παραστούν και εκπρόσωποι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σημειώνοντας τη σημασία του βαμβακιού για την οικονομία της χώρας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία