Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Agrenda

18-19_17

Παρατείνονται όλες οι προθεσµίες υλοποίησης, κατάργηση του ν+3, µεγαλύτερες προκαταβολές και χαλάρωση των δεσµεύσεων για τους δικαιούχους των επενδυτικών προγραµµάτων. ∆ροµολογούνται και νέα µέτρα αγροτικής ανάπτυξης για έκτακτη στήριξη στις αγροτικές εκµεταλλεύσεις.

K2-47_Marshall_3

Ενέσεις ρευστότητας αντίστοιχες με αυτές που ακολούθησαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο επιχειρούν οι ισχυρές οικονομίες του πλανήτη, χτίζοντας άμυνες για την κρίση της επόμενης ημέρας, όσο η επιστροφή στο μοντέλο του προστατευτισμού επιταχύνεται.

Σαβ1o

Παρέμβαση Μητσοτάκη ώστε να διευκολυνθούν οι προσπάθειες στον τομέα της αγροτικής παραγωγής, και να αναζητηθούν λύσεις εισοδηματικού χαρακτήρα  για μικρές κατηγορίες που πλήττονται άμεσα και διευκολυντικές για τους έμμεσα ζημιωθέντες, ζητάει ο αγροτικός κόσμος.

2-theodore

Σε μια εποχή που όλες σχεδόν οι χώρες έχουν στοιχηματίσει τα πάντα στις εξαγωγές και στην εξωστρέφεια η ανθρωπότητα βιώνει την πιο ουσιαστική έως σήμερα αμφισβήτηση της παγκοσμιοποίησης.

1-kykliki-oikonomia

Το ζητούμενο στις ανταγωνιστικές βιομηχανίες της αγροδιατροφής είναι τίποτα να μην πηγαίνει χαμένο από το χωράφι και το στάβλο και να δίνεται προστιθέμενη αξία και νέα δυναμική στην αγροτική παραγωγή.

Koronoios_Oikonomia

Σε… οικονοµική πανδηµία τείνει να εξελιχθεί ο κορωνοϊός που έχει πανικοβάλει διεθνείς χρηµαταγορές, έχει οδηγήσει σε µονοµερείς ενέργειες µε απαγορεύσεις των µετακινήσεων, επιφέροντας ταυτόχρονα ισχυρό πλήγµα στις εµπορικές συναλλαγές και στη διακίνηση των προϊόντων. 

2-Luis-Dreyfus

Τα περιθώρια να ανεβούν οι τιµές βάµβακος µέσα στο 2020, οι προϋποθέσεις για έναν ανοδικό κύκλο στο προϊόν αλλά και το πιο ρεαλιστικό σενάριο για την αγορά προσπαθεί να προσεγγίσει ο Τζο Νικόσια, επικεφαλής στον τοµέα βάµβακος της Luis Dreyfus, καταλήγοντας σε µια ιδιαίτερη πρόταση προς τους παραγωγούς, τουλάχιστον των ΗΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία