BACK TO
TOP
Agrenda

Νέο brand σπόρων για σνακ εγκαινιάζει η Rijk Zwaan

 Πρώτη παρουσίαση του σήµατος SN! BS στη φετινή Fruit Logistica. Τοµατίνια, πιπεριές, καρότα, ραπανάκι, σέλινο κ.α στη νέα γκάµα.

34_9

Πέτρος Γκόγκος

71
0

Μια σειρά από σπόρων για σνακς λαχανικών ετοιµάζεται να παρουσιάσει η ολλανδική εταιρεία Rijk Zwaan, υπό την επωνυµία SN! BS στη Fruit Logistica τον επόµενο µήνα στο Βερολίνο. Η Rijk Zwaan ανέπτυξε τη νέα ιδέα σε συνεργασία µε την ολλανδική αλυσίδα πώλησης κηπευτικών Jumbo, The Greenery και έναν αριθµό βιοκαλλιεργητών. Σύµφωνα µε εκτιµήσεις της εταιρείας, η κατηγορία των λαχανικών µικρότερου µεγέθους, γνωρίζουν µεγάλη ζήτηση το τελευταίο διάστηµα, ενώ τα σνακς συνιστούν σταθερά πεδίο ανάπτυξης στην βιοµηχανία τροφίµου.

«Με την SN! BS, ελπίζουµε να εµπνεύσουµε τους εµπόρους σε όλο τον κόσµο για να αναπτύξουν περαιτέρω την κατηγορία σνακ. Έχουµε πολλές ιδέες για την προσφορά προϊόντων και για τις προοπτικές µιας δηµιουργικής συσκευασίας και είµαστε πρόθυµοι να τις µοιραστούµε στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Βερολίνου», δηλώνει ο Jan Doldersum, ∆ιευθυντής Αλυσίδας & Λιανικής της εταιρείας.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και αυτό περιλαµβάνει την ενσωµάτωση υγιεινών σνακ καθ’ όλη την διάρκεια της ηµέρας. Αυτή η τάση ήταν που ενέπνευσε τον Rijk Zwaan να αναπτύξει ένα εµπορικό σήµα ειδικά για την αυξανόµενη γκάµα των σνακ.

«Στις ώριµες αγορές όπως η ∆υτική Ευρώπη και οι ΗΠΑ, η SN! BS µπορεί να ενθαρρύνει τους λιανοπωλητές να διευρύνουν και να εµβαθύνουν την κατηγορία των υγιεινών σνακ. Εν τω µεταξύ, οι λιανοπωλητές σε αναδυόµενες αγορές όπως η Βραζιλία, η Νότια Αφρική, η Μέση Ανατολή και η Κίνα αναζητούν µια ολοκληρωµένη λύση για την κατηγορία σνακ» συνεχίζει ο ίδιος. Στη γκάµα της εταιρείας περιλαµβάνονται από τα πλέον γνωστά λαχανικά σνακ όπως τα τοµατίνια, οι πιπεριές και τα καρότα σε µικρή «έκδοση» έως πιο ασυνήθιστες επιλογές όπως το ραπανάκι, το σέλινο ή το κουνουπίδι.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου μαζί με το περιοδικό «Ελαίας Καρπός».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία