Έτσι, µε βήµατα µεθοδικά και αποφασιστικά, έκαναν τα 300 στρέµµατα του πατέρα τους 1.100 στρέµµατα, ενώ το µεγάλο άλµα έγινε όταν ύστερα από την ένταξή τους στον αναπτυξιακό νόµο το 2010, προχώρησαν σε επένδυση ύψους 1 εκατ. ευρώ, φτιάχνοντας ένα υπερσύγχρονο συσκευαστήριο µε ψυκτικούς θαλάµους και γραµµές τυποποίησης προϊόντων.
Το βασικό προϊόν της επιχείρησης είναι το καρπούζι, η παραγωγή του οποίου φτάνει τα 5.500 τόνους και είναι σε βαθµό 100% καθετοποιηµένη. Τα δυο αδέρφια καλλιεργούν και 200 στρέµµατα πατάτας µε παραγωγή 1.200 τόνους, ενώ από το 2015 έστησαν τα δικά τους θερµοκήπια, στα οποία καλλιεργούν καρπούζια και µαρούλια.
Στους άµεσους στόχους της επιχείρησης είναι η περαιτέρω αύξηση της γης και η κατασκευή περισσότερων θερµοκηπίων, µε στόχο να αυξήσουν το µερίδιο που έχουν στην εγχώρια αγορά, αλλά και σε αυτές του εξωτερικού, όπως Ιταλία, Γερµανία και Ολλανδία. Για το λόγο αυτό, οι δυο επιχειρηµατίες, που σύντοµα θα γίνουν τρεις, όταν αποφοιτήσει ο γεωπόνος τρίτος αδερφός, βάζουν βαθειά το χέρι στην τσέπη, επενδύοντας 250.000 ευρώ ετησίως.
27-08-2019 16:53George
Έχει απόλυτο δίκιο ο tom
Απάντηση22-07-2019 18:00tom
ρε παιδια συγνωμη αν φανω εριστικος ... μπραβο στα παιδια μακαρι να πανε καλα οι δουλειες τους αλλα εχω ενα παραπονο... καθε χρονο βγαζετε νεο αγροτη με χιλιαδες στρεμματα και επενδυσεις εκατομυριων... δεν ζουμε στην Ελβετια καντε μια βολτα στην επαρχια υπαρχουν νεα παιδια που με 40-50 στρεμματα ξεκινωντας απο το μηδεν διαπρεπουν και καινοτομουν... μιληστε για αυτα τα παιδια μηπως και γινουν προτυπο για ολους τους νεους..
Απάντηση