BACK TO
TOP
Αγρότης της Χρονιάς

Το σύνθημα η «γνώση αναπτύσσει» εκφράζει τον Αγρότη της Χρονιάς

«Πάνω από το 50% της επιτυχίας σε µια καλλιέργεια οφείλεται στη σωστή θρέψη». Η διαπιστωτική φράση ανήκει στον έµπειρο γεωπόνο ∆ηµήτρη Χρηστίδη και διατυπώθηκε στο καθιερωµένο, πλέον, ετήσιο «ραντεβού» της Yara Ελλάς, µε τον «Αγρότη» και τον «Κτηνοτρόφο της Χρονιάς», που έχει θεσµοθετήσει µε µεγάλη απήχηση ο εκδοτικός όµιλος της Green Box, µέσα από την εφηµερίδα «Agrenda».

50b_4

Λεωνίδας Λιάμης

9
1

Στελέχη της ελληνικής θυγατρικής, του νορβηγικού γίγαντα στον τοµέα της θρέψης, ταξίδεψαν την περασµένη Παρασκευή 24 Μαρτίου, αρχικά στην Πτολεµαΐδα και αµέσως µετά στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, για να επιδώσουν στους παραγωγούς-πρότυπα προϊόντα από τη σειρά διαφυλλικών λιπασµάτων YaraVita, ως  επιστέγασµα της βράβευσής τους στον ετήσιο θεσµό του Αγρότη της Χρονιάς, για την ανάδειξη των προσώπων που διακρίνονται για τη δραστηριότητά τους στον πρωτογενή τοµέα.  

«Στη Yara σύνθηµά µας είναι το knowledge grows, που σηµαίνει πως η γνώση αναπτύσσει. Θέλουµε να γνωρίζουµε από κοντά ανθρώπους σαν τον Χρήστο Παπατραϊανό και τον Κώστα Ζήγκα, ο οποίοι καινοτοµούν στο χώρο τους κι έχουν αξιόλογες εκµεταλλεύσεις. Θέλουµε να είµαστε δίπλα τους και να τους προσφέρουµε ό,τι καλύτερο µπορούµε», είπε η Μαρία Ψαρρού, Marketing Operationς Manager της Yara Ελλάς, µε αφορµή την παράδοση στους νικητές, των προϊόντων θρέψης της Yara, από τη σειρά YaraVita.

Σηµαντικά τα προϊόντα της Yara

«Ευχαριστώ πολύ τη Yara για τη χορηγία της. Είναι πολύ σηµαντικά τα προϊόντα που έχει στη γκάµα της. Κάποια τα έχουµε δοκιµάσει ήδη, όπως είναι το YaraMila Complex για βασική λίπανση πολλά κρυσταλλικά για τη συνέχεια για υδρολιπάνσεις και µπορώ να πω πως είµαστε πάρα πολύ ικανοποιηµένοι, ενώ κάποια είναι καινούρια για εµάς, όπως αυτά που παίρνουµε σήµερα ως δώρο», τόνισε ο «Αγρότης της Χρονιάς», Χρήστος Παπατραϊανός, ο οποίος εξήρε και τη συνεργασία του µε το κατάστηµα αγροεφοδίων του ∆ηµήτρη Χρηστίδη, στην Πτολεµαΐδα. Ο τελευταίος επισήµανε πως «η σωστή λίπανση είναι περισσότερο από το 50% της επιτυχίας σε µια καλλιέργεια» και σηµείωσε πως «τα προϊόντα της Yara ικανοποιούν τις ανάγκες των φυτών και δίνουν υπεραξία στο προϊόν».

Παρουσιάζοντας τα προϊόντα που προσφέρθηκαν στον «Αγρότη της Χρονιάς» ο γεωπόνος και υπεύθυνος πωλήσεων της Yara Ελλάς στην Κεντρική και τη ∆υτική Μακεδονία, Ηρακλής Σαπουντζόγλου εξήγησε ότι είναι το YaraVita SENIPHOS και ο βιοδιεγέρτης YaraVita BIOMARIS το οποίο βοηθά τη σωστή ανάπτυξη του φυτού και την ανάπτυξη των καρπών.



Αναγνώριση από έναν κολοσσό της θρέψης

«Η σηµερινή παράδοση είναι µια αναγνώριση από έναν κολοσσό του τοµέα της θρέψης και τον ευχαριστώ πολύ», σχολίασε ο «Κτηνοτρόφος της Χρονιάς», Κώστας Ζήγκας, στον οποίο παραδόθηκαν από τα στελέχη της Yara Ελλάς τα YaraVita ZINTRAC ένα υψηλής συγκέντρωσης υγρό σκεύασµα ψευδαργύρου για την τροφοπενία ψευδαργύρου και το βιοδιεγέρτη YaraVita BIOTRAC, τα οποία σκοπεύει να χρησιµοποιήσει στα 400 στρέµµατα µε καλαµπόκια, τριφύλλια και λειµώνες που καλλιεργεί για την παραγωγή ποιοτικών ζωοτροφών.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία