BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Τα οράµατα να πατάνε στην πραγµατικότητα

Εδώ χτίζεται η γέφυρα της εγχώριας γαστρονοµίας µε τον διεθνή τουρισµό!

48_73

12
0

Μια σειρά από αναπτυξιακές επενδύσεις στον πρωτογενή για την επερχόµενη 7ετία µε τα χρηµατοδοτικά εργαλεία από την «δεξαµενή» της ΚΑΠ και του Ταµείου Ανάκαµψης, δροµολογεί ο Σπήλιος. Το θέµα είναι, ότι λίγο πολύ, τα ίδια περίπου είπαν και οι προηγούµενοι επικεφαλής της πλατείας Βάθη εδώ και µία 20ετία περίπου, µε τον αγροτικό τοµέα να βρίσκεται όχι στον ίδιο παρονοµαστή, αλλά ακόµη πιο κάτω σε όρους ανταγωνιστικότητας. ∆εν λέω, καλά τα οράµατα, αλλά η πραγµατικότητα επιβάλλει απτές και άµεσες λύσεις σε ένα τοµέα που βάλλεται από υψηλά κόστη και φυλλορροεί.

 

Υβρίδια

 Πάλι καλά που αντιλήφθηκε εγκαίρως ο υπουργός της πλατείας ότι καλό είναι στις δηµόσιες τοποθετήσεις του να µιλάει περισσότερο για τα του αντικειµένου του, εν προκειµένω τα αγροτικά, και λιγότερα για άλλα πολιτικά ή κοινωνικά ζητήµατα.

Εξάλλου, ο αγροτικός κόσµος δεν περιµένει να µάθει απ’ αυτόν αν είναι σωστή η διαχείριση πάνω στα θέµατα της πανδηµίας ή τα ελληνοτουρκικά. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

  Σε αυτό το µοτίβο και η επίσκεψη του Σπήλιου στον ΕΦΕΤ, η οποία πέρα από τα φωτογραφικά ενσταντανέ, είχε την κασέτα περί εξορθολογισµού του συστήµατος ελέγχων και στήριξης του φορέα, για να παταχθούν οι «ελληνοποιήσεις» και να αποκτήσουν τα αγροτικά µας προϊόντα προστιθέµενη αξία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία