BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Πέραν ωραρίου ουδείς ξέρει τις διαδροµές νοθείας

Αντιστάθηκε λίγο, δίστασε πολύ. Και ψιθυρίζοντας «δεν θα ενδώσω», ενέδωσε. Λόρδος Βύρων «∆ον Ζουάν» 1821

48_78

7
0

Ο Σπήλιος για τα της νοθείας στη Φέτα, θα µιλήσει µετά το πόρισµα της έρευνας, µέχρι τούδε εξαγγέλλει δράσεις αναδιάρθρωσης των ελέγχων για να «ατσαλώσει» (λέµε τώρα!), το πλαίσιο προστασίας των ΠΟΠ/ΠΓΕ προϊόντων, διαµηνύοντας µέχρι και έξοδο από επιδοτούµενα προγράµµατα για τους παραβάτες. Πείστηκε άραγε, ο Γερµανός πρέσβης, που βρέθηκε στη Βάθη, µετά τα καθέκαστα στη χώρα του; Πάντως, «για παχιά λόγια χωρίς πολιτικό αντίκρισµα» µιλούν οι γεωτεχνικοί του ∆ηµοσίου σχολιάζοντας πως η παράνοµη δραστηριότητα σταµατά στις 3:00 µ.µ, όποτε λήγει το ωράριο ∆ηµοσίων Υπηρεσιών…αφού ούτε λόγος για υπερωρίες και προσλήψεις.

Υβρίδια

  Σαν ήχοι απαλής µουσικής πρέπει να ηχούν στα αυτιά των µεταποιητών φρούτων τα τελευταία νέα για την ελληνική κοµπόστα. Και πώς να µην είναι ικανοποιηµένοι.

 Κάτι που οι πωλήσεις λόγω covid-19 έχουν πάρει τα πάνω τους, κάτι που αποφεύχθηκε το βίαιο Brexit και η απειλή για επιβολή δασµών στο προϊόν στη σηµαντική αγορά της Βρετανίας και πλέον, σαν «κερασάκι», ήρθε εσχάτως κι η τετράµηνη αναστολή των δασµών από τις ΗΠΑ -που εκτιµάται ότι θα παραταθεί- για να τριτώσει το καλό.

  Άρα, δικαιολογίες για γκρίνιες δεν υπάρχουν, για να παραµείνουν οι τιµές στο συµπύρυνο καθηλωµένες και φέτος. Ιδίως που η παγωνιά των τελευταίων ηµερών φαίνεται να µειώνει τη σοδειά.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία