BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

∆εν συσχέτισε την ενίσχυση στο πράσινο σκουλήκι

Άρµεγε λαγούς και κούρευε χελώνες!

48_79

10
0

Για κορωνοενίσχυση στο βαµβάκι ρώτησε ο Κέλλας, για καρπούζια, πατάτες και επιτραπέζιες ελιές απάντησε ο Σπήλιος και µετά τράβηξε για Σερβία. Κατά τα λοιπά, συνεχίζεται στο υπουργείο της πλατείας το γνωστό µοτίβο πολιτικής, «τι ωραία τι καλά, σκίζει η βάρκα τα νερά». Μένει να φανεί αν και οι δηλώσεις ΟΣ∆Ε θα εκκινήσουν «κανονικά» κατά τον υπουργό στις 15 Απριλίου. Η απογοήτευση των αγροτών, εν µέσω πανδηµίας, απαγορεύσεων και αναστάτωσης για κάποιους λόγω δασικών χαρτών, χτυπάει υψηλό 5ετίας, όπως λένε οι µακροαναλυτές…, ενώ οι πόροι του Ανάκαµψης για τον πρωτογενή, δεν φαίνεται να αρκούν για να ανακάµψει.

 

Υβρίδια

  Πολλά τα δις όπως τα βγάζει ο Σπήλιος για δράσεις στον αγροτικό τοµέα µαζί µε το «υπερόπλο» της ΚΑΠ, όµως ακόµη ψάχνει για «βοήθειες» από το κοινό για του πού πρέπει να επενδυθούν.

  «Χρειαζόµαστε, προτάσεις, έξυπνες και υλοποιήσιµες. Σας προσκαλώ για τα κονδύλια και τις δράσεις που αντιστοιχούν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να καταθέσετε προτάσεις και σκέψεις. Να συνδιαµορφώσουµε το µέλλον των επόµενων γενεών των Ελλήνων παραγωγών», είπε στην οµιλία του για αθέµιτες πρακτικές, απευθύνοντας κάλεσµα στα κόµµατα.

 Καλό, το rebranding, το Green Deal, το brand name για τον πρωτογενή, όµως τα πολλά λόγια φέρνουν στο τέλος φτώχεια…

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία