BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Έλεγχος σε «κρυφούς» εκδροµείς κι αµνοερίφια

Το θέµα δεν είναι να τα σταµατήσουµε, το θέµα φέτος είναι ότι δεν έρχονται!

48_83

8
0

Τίποτα δεν περνά χωρίς έλεγχο (λέµε τώρα). Από τη µια οι «κρυφοί» εκδροµείς του Πάσχα και το απαγορευτικό που έχει θέσει η κυβέρνηση για ελέγχους στα διόδια και σε παραδρόµους και από την άλλη τα αµνοερίφια από τα σύνορα του Προµαχώνα. Απίκο στην πύλη εισόδου του Προµαχώνα, η Φωτεινή για να επιβλέψει αρχές Μεγάλης Εβδοµάδας τις εισαγωγές αµνοεριφίων κι αυγών ώστε να µην καταλήξουν µε… ελληνική σφραγίδα. Σηµειωτέον ότι ο διασταυρωτικός έλεγχος εκεί γίνεται ανεξαιρέτως σε όλα και όχι δειγµατοληπτικά, των διερχόµενων φορτηγών µε ζώντα ζώα, σφάγια και αυγά, στον δηλωθέντα τόπο προορισµού.

Υβρίδια

  Τεράστιο το πλήγµα στην φετινή παραγωγή συµπύρηνου ροδάκινου, που παραδέχονται άπαντες, στην κυβέρνηση. Το ζήτηµα είναι αν οι παραγωγοί θα πάρουν προκαταβολή για το 100% της ζηµιάς άµεσα.

  Έτερο ζητούµενο, να δοθεί πολύ καλή τιµή γι’ αυτά που θα σωθούν κι όχι τη «χασούρα των βιοµηχάνων να καλύψουν πάλι οι παραγωγοί, που τα πουλάνε τζάµπα», σχολιάζουν οι αγρότες.

  Στη συνάντηση πάντως µε τον Λαρισαίο βουλευτή Κέλλα, οι εκπρόσωποι των τριών µεγαλύτερων µεταποιητικών ζήτησαν παράταση διετίας για τα επενδυτικά προγράµµατα, κάλυψη του κόστους µόνιµων εργαζόµενων και αυστηρό έλεγχο στη διακίνηση για να µη «φύγουν» ποσότητες
χωρίς παραστατικά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία