BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Από τηλεοράσεως πίεση για ΕΛΓΑ δεν ασκείται

Από αυτό το υλικό από το οποίο φτιάχνονται οι φελλοί...

48_89

12
0

Κάπου ανάµεσα στις χαλαρές περιηγήσεις σε αγροτικές εκµεταλλεύσεις στη διάρκεια του άτυπου συµβουλίου της Λισαβόνας, οι υπουργοί Γεωργίας της ΕΕ έψαχναν σηµεία επαφής για εσωτερική σύγκλιση, νέο πρασίνισµα και αναδιανεµητική. Ο Επίτροπος Βοιτσεχόφσκι τούιταρε διαρκώς τον ευσεβή του πόθο για συµβιβαστική συµφωνία στη σύνοδο στα τέλη Ιουνίου. Πάντως, οι Γάλλοι αγρότες όπως σχολιάζουν στο Agronews oι δικοί µας, «τους υπουργούς τους, τους φοβερίζουν να µην πατήσουν στη χώρα αν δεν γίνει σωστή συµφωνία για το µέλλον τους, µέχρι κοπριά ρίχνουν στην είσοδο του αγροτικού υπουργείου τους. Εµείς τους κοιτάµε από την τηλεόραση».

Υβρίδια

  Μένεα πνέουν οι παραγωγοί βερίκοκων στη Χαλκιδική µε τα εξαιρετικά αργά αντανακλαστικά των υπουργείων στην περίπτωση της ηλεκτρονικής πλατφόρµας για τους µετακλητούς
εργάτες γης.

  Όπως έλεγε φίλος της στήλης, το ό,τι η πλατφόρµα θα ενεργοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου είναι δώρο-άδωρο, διότι ένα µεγάλο µέρος της συγκοµιδής έχει ήδη τελειώσει.

  Επιπλέον, οι παραγωγοί προκειµένου να µην τους µείνουν καρποί στα δέντρα, σε µια χρονιά που λόγω των παγετών έτσι και αλλιώς ψάχνουν τα βερίκοκα µε το «µακαρόνι», υποχρεώθηκαν να µπουν σε έναν άτυπο πλειστηριασµό, µε συνέπεια τα µεροκάµατα να πάνε στο ύψη.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία