BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Τρύπια για τη γεωργία η επενδυτική βαθµίδα

Ξεκινάµε µε µαντινάδες και καταλήγουµε σε ακανέδες!

48_210

118
0

Οικονοµικά εκτεθειµένοι στο κατώφλι της νέας χρονιάς αρκετοί αγροτοκτηνοτρόφοι, που ενώ ακούν για επενδυτικές βαθµίδες της χώρας, βλέπουν τα δικά τους πιστωτικά όρια να παραµένουν στο κόκκινο. Οι περισσότεροι αγρότες βλέπουν φέτος τα χρήµατα που πιστώνονται από τις άµεσες ενισχύσεις να µην είναι ούτε τα µισά σε σχέση µε τα προηγούµενα χρόνια. Οι πιο µεγάλες αστοχίες εντοπίζονται στον κτηνοτροφικό κλάδο, αφού και πάλι πέφτουν στις… τρύπες µε τα βοσκοτόπια. Βούτυρο στο ψωµί για το κόµµα της Χαριλάου Τρικούπη, που παραπέµπει σε αριθµούς, που δείχνουν φέτος 563 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση µε το 2022 από τις άµεσες ενισχύσεις.

  • «Έχω αγελάδες ελευθέρας βοσκής πολλά χρόνια. Φέτος το βουνό Ελικώνα το χαρακτήρισαν πεδινό, οπότε
    η εξισωτικη πάει περίπατο.
  • Όπως βλέπετε και κατά κύριο επάγγελµα κτηνοτρόφος είµαι και µάλιστα µε ζώα αλλά µου τα κόψανε όλα. Μεταξύ µας µακάρι να µπορούσα να γίνω βιώσιµη και να πάει στον αγύριστο η κάθε ΚΑΠ, δυστυχώς µας κρατάνε στο χέρι και µας περιπαίζουν».
  • Ένα από τα πολλά σχόλια µιας κτηνοτρόφου για το νέο αλαλούµ µε την πληρωµή της εξισωτικής που ναι µεν ήρθε νωρίτερα, όµως δεν γλίτωσε τις αστοχίες.



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία