BACK TO
TOP
Branding

Βράβευση ΕΛΟΠΥ για συνεισφορά της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στη βελτίωση διατροφικών συνηθειών

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) απέσπασε βράβευση για το ρόλο και τη συνεισφορά της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών στα πλαίσια της διαδραστικής εκδήλωσης που διοργάνωσαν η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρία (ΕΛΔΕ) σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα Λόγω Διατροφής για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου.

ελοπυ-κατερινα_λυτρα

10
0

Η κα. Κατερίνα Λύτρα, Διευθύντρια της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΛΟΠΥ, συμμετείχε σε συζήτηση με θέμα «Τα ψάρια της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας ως διατροφική αξία», αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητά τους στη μεσογειακή διατροφή και τη συμβολή τους στην υγεία. Επιπλέον, η ΕΛΟΠΥ προσέφερε στους παρευρισκόμενους εδέσματα  από φρέσκα ελληνικά ψάρια εκτροφής Fish from Greece, αναπόσπαστο μέρος μιας ισορροπημένης και μεσογειακής διατροφής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία