BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Διάκριση για Green Cola στα Corporate Superbrands Greece 2021

Η Green Cola Hellas A.E. έλαβε μια ακόμη σημαντική διάκριση στα Corporate Superbrands Greece, ως ένα από τα κορυφαία ελληνικά superbrands, στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών & ροφημάτων, στη σχετική τελετή απονομής βραβείων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου.

Green_Cola__Superbrands

155
0

Ο διαγωνισμός Corporate Superbrands Greece, που έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 2005, απονέμει στα σημαντικότερα ελληνικά και διεθνή brands της ελληνικής αγοράς τον τίτλο του Superbrand, ως αποτέλεσμα μιας διαδικασίας επιλογής, από την επιτροπή που απαρτίζεται από διακεκριμένους επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς, σε κλάδους όπως αυτοί της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων, του branding κ.ο.κ, καθώς και μέσω σχετικής ειδικής έρευνας σε εκατοντάδες καταναλωτές.

Ο CEO της Green Cola κ. Γιώργος Βενιέρης, σημείωσε σχετικά: ‘To 2022 συμπληρώνουμε μόλις 10 χρόνια από τη δημιουργία της Green Cola, του καινοτόμου αναψυκτικού με χρήση φυσικών συστατικών. Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε 10 χρόνια έχουμε καταφέρει πολλά, τόσο ως προς την παρουσία μας στην ελληνική αγορά όπως και σε περισσότερες από 30 χώρες του εξωτερικού, όσο και ως προς την αποδοχή μας από τους καταναλωτές. Και αυτό το έχουμε καταφέρει μέσα από την ομαδική δουλειά, η οποία θα συνεχίσει να είναι η βάση μας και για τα επόμενα χρόνια.»

Η διάκριση της Green Cola έρχεται στο τέλος μιας σημαντικής χρονιάς για την εταιρεία, η οποία κατέγραψε για δεύτερη συνεχή χρονιά σημαντική αύξηση τόσο σε κύκλο εργασιών όσο και σε συνολική διείσδυση των προϊόντων της στην αγορά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία