BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Εντυπωσιακή συμμετοχή της Great Greek Exports and Trade στη Δ.Ε. ProWine China

Η εκθεσιακή παρουσία της Great Greek Exports and Trade ξεχώρισε για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων των Ελλήνων παραγωγών, παράγοντα που λειτούργησε αποτελεσματικά τόσο στην υψηλή επισκεψιμότητα των περιπτέρων, όσο και στο σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων.

Εντυπωσιακή συμμετοχή της Great Greek Exports and Trade στη Δ.Ε. ProWine China

6
0

Η Δ.Ε. ProWine China 2017 κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ και ολοκληρώθηκε επιτυχώς με πάνω από 12.900 επισκέπτες και πάνω από 650 εκθέτες από περίπου 40 χώρες. Οι πολυάριθμοι χώροι γευσιγνωσίας, οι ειδικές δημιουργικές εκδηλώσεις και η πληθώρα των επισκεπτών συνέβαλαν σε μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση για το 2017, η οποία μάλιστα σημείωσε μεγάλη αύξηση επισκεψιμότητας σε σχέση με την περσινή διοργάνωση. Η έκθεση αποτελεί θεσμό για τον χώρο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών με τους εκθέτες και τους εμπορικούς επισκέπτες να αυξάνονται διαρκώς, θέτοντας όλες τις προϋποθέσεις για την καθιέρωση του συγκεκριμένου εκθεσιακού γεγονότος ως σημείο αναφοράς και συνάντησης στην αγορά της Κίνας.

Οι εκπρόσωποι των συμμετεχουσών εταιρειών δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι τόσο από την επισκεψιμότητα όσο και από την ποιότητα των συναντήσεων που είχαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την επιλογή τους για σταθερή και διαχρονική συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση, όπως κάνουν συνεχώς τα τελευταία τρία χρόνια. Η συμμετοχή της
Great Greek Exports and Trade που αποτέλεσε πόλο έλξης σημαντικών αγοραστών, απαρτίστηκε από Έλληνες οινοποιούς που έδωσαν έμφαση στις γηγενείς και όχι μόνο ποικιλίες, με αφετηρία πάντοτε τους ελληνικούς ξεχωριστούς αμπελώνες. Οι επισκέπτες γεύτηκαν τα ελληνικά κρασιά και αποστάγματα και διαπίστωσαν την ποιότητά τους και την προσπάθεια του κλάδου να κερδίσει νέες αγορές.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η
Great Greek Exports and Trade βρίσκεται κοντά στους οινοπαραγωγούς με ένα πολύ πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα για το 2018, περιλαμβάνοντας πάνω από 50 μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα και με 8εξειδικευμένα εκθεσιακά γεγονότα μόνο για τον κλάδο του οίνου και των αποσταγμάτων. Η εταιρεία μας μέσα από τις δράσεις της δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες οινοποιούς να ανοίξουν νέες δυναμικές αγορές από την Ευρώπη μέχρι την Αμερική και την Ασία.

Επόμενο ραντεβού για τον κλάδο των Ελλήνων παραγωγών είναι η συμμετοχή μέσω της
Great Greek Exports and Trade στην Δ.Ε. PROWEIN 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο του  Dusseldorf από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2018.

Περισσότερα νέα στο
site www.greatexhibitions.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία