Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

«Ραντεβού στον Ήλιο» με Ούζο Πλωμαρίου

«Ραντεβού στον Ήλιο» δίνει και αυτό το καλοκαίρι το Ούζο Πλωμαρίου στους φίλους του, αλλά αυτή τη φορά με ένα τραγούδι!

ouzo

39
0

Το αγαπημένο Ούζο εμπνέεται από την επιτυχημένη καμπάνια του «Ραντεβού στον Ήλιο» - μια καμπάνια γεμάτη λαμπερό ήλιο και γαλανή θάλασσα- και για πρώτη φορά δημιουργεί το ομώνυμο τραγούδι του καλοκαιριού με την Πέννυ Μπαλτατζή στη μουσική και τους φίλους του Ούζου Πλωμαρίου στους στίχους. Ένα αισιόδοξο, καλοκαιρινό τραγούδι γεμάτο ήλιο και συναισθήματα που μας παρακινεί να χαρούμε τη ζωή και να τραγουδήσουμε, παρέα με τους αγαπημένους μας και το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου: το απόλυτο καλοκαιρινό απόσταγμα της παρέας που μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου.

Τα καλοκαίρια μας τα έχουμε συνδυάσει με τραγούδια, με αγαπημένα πρόσωπα, με καλή παρέα και φυσικά με το Ούζο Πλωμαρίου. Το τραγούδι του φετινού καλοκαιριού το δημιουργούν το Ούζο Πλωμαρίου με την Πέννυ Μπαλταζή στη μουσική και τους φίλους του Ούζου Πλωμαρίου στους στίχους.

Ήδη είναι σε εξέλιξη ένας συναρπαστικός διαγωνισμός: μπες στο www.rantevoustonilio.gr, άκου το τραγούδι, βάλε φαντασία, γράψε στίχους και γίνε δημιουργός της πιο ανατρεπτικής καλοκαιρινής πρότασης από το Ούζο Πλωμαρίου.
Οι καλύτεροι στιχουργοί θα κερδίσουν προσκλήσεις για τους ίδιους και την παρέα τους για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό party με πολλές εκπλήξεις, μεζέδες, Ούζο Πλωμαρίου και μουσικές. Και που ξέρεις… ίσως γίνεις ο πρωταγωνιστής του video clip που θα γυριστεί στο party, στο πλευρό της Πέννυς Μπαλτατζή αλλά και να δεις το όνομά σου να φιγουράρει δίπλα στα ονόματα των δημιουργών του τραγουδιού του καλοκαιριού! Εμπνεύσου από το τραγούδι «Ραντεβού στον Ήλιο» και ζήσε την πιο δημιουργική, καλοκαιρινή μουσική εμπειρία.


Όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία