BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Τον Σεπτέμβρη η έκθεση Αγροτικού Εξοπλισμού, Εφοδίων και Προϊόντων Filiatra Agrovision 2023

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την διοργάνωση της 2ης Έκθεσης Αγροτικού Εξοπλισμού, εφοδίων και προϊόντων FILIATRA Agrovision 2023 η οποία θα δώσει τον δυναμικό παλμό της στην Πελοπόννησο από την 1η έως και τις 3 Σεπτεμβρίου 2023 αποτελώντας το κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία.

Filiatra_Agrovision

322
1

H πρώτη ανάρτηση της έκθεσης στα Social Media προσέλκυσε το ενδιαφέρον σημαντικών εταιρειών του κλάδου οι οποίοι έσπευσαν να κλείσουν τη συμμετοχή τους. Η οργανωτική επιτροπή σας προσκαλεί να δώσετε το παρόν σε αυτή τη σπουδαία επαγγελματική συνάντηση των εκπροσώπων του αγροτικού τομέα. Επισκέπτες από όλη την Πελοπόννησο θα παραστούν για τη σωστή & έγκυρη ενημέρωση τους για νέα-σύγχρονα-φιλικά για το περιβάλλον και ασφαλή για τον καταναλωτή προϊόντα φυτοπροστασίας, για ανθεκτικά και ιδιαίτερα παραγωγικά υβρίδια, για τους σύγχρονους μηχανισμούς καλλιέργειας και συγκοδιμής, καθώς και ότι άλλο αφορά την σύγχρονη γεωργία.

Παράλληλα με την έκθεση θα διεξαχθεί ένα διήμερο συνέδριο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ομιλίες σε θέματα νέων τεχνολογιών για τη βιώσιμη ανάπτυξη της γεωργίας, την κυκλική οικονομία, την αειφορία, ενημερωτικές παρουσιάσεις από τις σημαντικότερες εταιρίες του του αγροτικού τομέα 

Αν θέλετε να συμμετάσχετε ως εκθέτης σας καλούμε να κλείσετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής.

Φόρμα Εγγραφής : http://bitly.ws/C8jv Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email info@agrovision.gr  ή τηλεφωνικά 6936843810.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

15-01-2024 19:19ppu-prof_Kl

Наша команда искусных исполнителей готова подать вам инновационные методы, которые не только ассигнуруют надежную охрану от зимы, но и подарят вашему жилищу оригинальный вид. Мы практикуем с новыми составами, обеспечивая прочный запас службы и выдающиеся выходы. Утепление наружных поверхностей – это не только сокращение расхо&#1

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία