Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Σύμφωνος με την αποτίμηση ποιότητας ο Καραγιώργος

Τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν τις τελευταίες ηµέρες σε µια σηµαντική µερίδα βαµβακοπαραγωγών της Θεσσαλίας, µε τον εκκοκκιστή Νίκο Καραγιώργο να δηλώνει έτοιµος να συµφωνήσει σε παραλαβή βαµβακιού µε τιµή για την ποιότητα σηµαντικά διαφοροποιηµένη.

4-Vamvaki

Ελισσαίος-Ιωάννης Μανιάτης

2054
0

Προϋπόθεση, σύµφωνα µε ένα εκ των µεγάλων παικτών της αγοράς βάµβακος, και οι παραγωγοί να δεχτούν να καλλιεργήσουν συγκεκριµένες ποικιλίες, τις οποίες και θα συµφωνήσουν οι δύο πλευρές από κοινού. Αφορµή για τις εξελίξεις αυτές αφενός το Cotton Trail Conference που διοργάνωσε η Agrenda στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης Agrothessaly και αφετέρου οι ευρύτερες συζητήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του τριηµέρου στη Λάρισα, που φαίνεται πως επέδρασαν καταλυτικά στη βελτίωση της διαπραγµατευτικής ικανότητας των παραγωγών.

Σε αυτή τη λογική, οι πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Καραγιώργο να συζητά και την υιοθέτηση της διαδικασίας των προπωλήσεων µε ή χωρίς θεσµικό πλαίσιο από την πλευρά της κυβέρνησης επ’ αυτού, θέµα το οποίο ανέδειξε µε πρωτοσέλιδο τίτλο της η Agrenda στις 2 Μαρτίου. Στόχος είναι οι εµπλεκόµενοι αγρότες και εκκοκκιστές να συµφωνήσουν σε ένα πλαίσιο συµβάσεων για τιµές και παραδόσεις που θα διασφαλίζει τους συναλλασσόµενους και θα ενισχύσει τις προσπάθειες παραγωγής και διάθεσης ποιοτικού βαµβακιού.  


Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί στα περίπτερα εκτάκτως την Παρασκευή 8 Μαρτίου μαζί με το περιοδικό Fresher

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία