Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Χωρίς σηµαντικές µεταβολές οι εκτιµήσεις σπορών στις ΗΠΑ

∆εν υπήρξαν σηµαντικές αλλαγές στις εκτιµήσεις σπορών στις ΗΠΑ για τη νέα σεζόν. Στην αγορά κουβεντιαζόταν αρκετά τελευταία η εν λόγω έκθεση και πολλές φορές οι αναλυτές δικαιολογούσαν την υψηλή µεταβλητότητα σε αναµενόµενα νέα για τις εκτάσεις.

papadogianis_M_3_8

Γιάννης Παπαδογιάννης

125
0

Φαίνεται να έχει βρεθεί µια ισορροπία γύρω από τα 81 σεντς ανά λίµπρα, ενώ παράλληλα το δολάριο παραµένει ισχυρό. Οι συνεχιζόµενες «κόντρες» µεταξύ Κίνας και ∆ύσης συνεχίζονται και φυσικά δεν βοηθούν στην ανάκαµψη του κλάδου.  

Ενόψει του καθολικού Πάσχα οι επόµενες µέρες µάλλον θα είναι υποτονικές. ΝEA ΥOΡKH Η κατάσταση της τουρκικής οικονοµίας προβληµατίζει τους εµπορικούς οίκους που δραστηριοποιούνται στη σοδειά µας.  

∆εν είναι εύκολο, στην παρούσα φάση, να µην υπολογίσεις το ρίσκο της χώρας για µελλοντικά συµβόλαια  και γι’ αυτό έχουν λιγάκι αποτραβηχτεί από την αγορά µας. Παράλληλα οι ναύλοι για την Άπω Ανατολή δεν εξοµαλύνονται µε αποτέλεσµα τα πριµ επί του χρηµατιστηρίου που ζητάµε για ανοιχτά συµβόλαια νέας σοδειάς να µην βγαίνουν. Θεωρητικά ζητάµε 3,5 σεντς ανά λίµπρα πάνω από τις αντίστοιχες τιµές ∆εκεµβρίου ‘21 για λευκά βαµβάκια. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία