BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Αναµένοντας τη θετική για τις τιµές βάµβακος είδηση

Χωρίς σηµαντικές µεταβολές κύλησε η εβδοµάδα χρηµατιστηριακά. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν και σηµαντικά νέα στην αγορά ώστε να δούµε µια µεγάλη κίνηση προς κάποια κατεύθυνση.

παπαδοιφ_2_2_2_2_2__1__2_2_2_2_2_2_3_2_2_2_2_2

Γιάννης Παπαδογιάννης

44
0

Νέα Υόρκη

Οι διαπραγµατεύσεις στον εµπορικό πόλεµο δείχνουν θετικές, αλλά απαιτούν χρόνο. Η πλειονότητα των αναλυτών θεωρεί πιθανότερο το σενάριο της ανόδου παρά της πτώσης, απλά χρειαζόµαστε το κατάλληλο έναυσµα ώστε το χρηµατιστήριο να πιάσει επιτέλους τουλάχιστον τα 70 σεντς. Από πλευράς παγκόσµιας ζήτησης ( η οποία και µας καίει) τα πράγµατα είναι κάπως πιεσµένα αλλά όχι και καταστροφικά.

Ελληνική αγορά

∆εν υπήρξε σηµαντική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της εβδοµάδας, πέραν κάποιων πωλήσεων φετινών στοκ στην Τουρκία. Αγοραστές και πωλητές προχωρούν στις κινήσεις τους για τη νέα σοδειά µε το ίδιο µοτίβο, χωρίς δηλαδή καµία βιασύνη. Το χρηµατιστηριακό πριµ για τα λευκά βαµβάκια εξακολουθεί να κυµαίνεται στα 5 σεντς ανά λίµπρα και µέχρι στιγµής δεν έχει σηµειωθεί κάποιο σηµαντικό κύµα προπωλήσεων, όπως γινόταν τα παλιότερα χρόνια. Εν τω µεταξύ, η καλλιέργεια προχωρά ικανοποιητικά και θα βοηθούσε πάρα πολύ αν σύντοµα είχαµε και κάποιες βροχούλες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία