Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ελαίας Καρπός

Ασημένιο βραβείο για το «ladi» της Τσουδέρος ΕΠΕ, στο Διεθνή διαγωνισμό της Νέας Υόρκης

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Διεθνή διαγωνισμού της Νέας Υόρκης, NYIOOC 2020, η ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΕΠΕ έλαβε το πρώτο ασημένιο βραβείο, για την εξαίρετη ποιότητα του Κρητικού ελαιολάδου της.

ladi_foto

84
0

Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά  η σχετική ανακοίνωση:
Μια παγκόσμια τιμητική διάκριση  ποιότητας   για την ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΕΠΕ  έρχεται για πρώτη  φορά να επιβραβεύσει  την πολυετή προσπάθεια  της εταιρείας , για την παραγωγή και προσφορά εξαιρετικής ποιότητας   Κρητικού  ελαιολάδου .

 Το  Κρητικό  εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο LADI , έλαβε  το πρώτο του ασημένιο βραβείο  ποιότητας τον Διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη της Νέας Υόρκης ,NYIOOC 2020.

  Η ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΕΠΕ  είναι η Τρίτη γενιά μιας μακράς οικογενειακής ιστορίας, στην    παραγωγή συσκευασία και εξαγωγή  εξαιρετικού  παρθένου ελαιόλαδου, και Βιολογικού ελαιόλαδου στο Ρέθυμνο .  Η εταιρεία φημίζεται για την υψηλή ποιότητα προϊόντων που παράγει μέσα από το  υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο που διαθέτει καθώς και  από το  πλήρως εξοπλισμένο συσκευαστήριο .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία σχεδίασε σειρές από τυποποιημένα προϊόντα που παρουσιάζονται για πρώτη χρονιά στις Παγκόσμιες αγορές,   με αποκλειστικό στόχο, την απόλυτη ικανοποίηση του δικτύου ανάπτυξης που περιλαμβάνει συνεργάτες και τελικούς  καταναλωτές.

Η εταιρεία συμμετείχε για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, ενώ η στρατηγική ανάπτυξης που θα συνεχιστεί περιλαμβάνει συμμετοχή σε μεγάλους διαγωνισμούς ποιότητας με στόχο την ποιοτική βράβευση  των προϊόντων της.

Για πληροφορίες:

Παπαϊωάννου Κατερίνα  E: info@creativemilestones.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία