Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ελαίας Καρπός

Μέχρι 2 ευρώ το κιλό τα 110 τεμάχια για μαυρολιές Αμφίσσης σε Χαλκιδική και Πήλειο

Καθώς ξεκινά μαζικά η συγκομιδή της μαύρης κονσερβολιάς Αμφίσσης στα παραγωγικά κέντρα της Βορείου και Κεντρικής Ελλάδας, ανακοινώνονται οι τιμές παράδοσης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και συνεταιριστικά σχήματα, με την υψηλότερη τιμή μέχρι στιγμής για την κατηγορία των 110 τεμαχίων να αγγίζει τα 2 ευρώ το κιλό.

elia_1_2

753
0

Ο τιμοκατάλογος που ανακοίνωσε η εταιρεία ΔΕΑΣ είναι για παράδοση μαύρης ελιάς Αμφίσσης στο εργοστάσιό της στη Χαλκιδική. Κυμαίνονται από 0,60 ευρώ/κιλό για μέγεθος 301-320 (το μικρότερο) έως 2 ευρώ/κιλό για μέγεθος 110 (το μεγαλύτερο). Η μέση τιμή είναι 1,2 ευρώ το κιλό για μέγεθος 181-200.

Ο τιμοκατάλογος που ανακοίνωσε ο Α.Σ. Πηλίου και Βορείων Σποράδων είναι για παράδοση μαύρης ελιάς Πηλίου στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού στα Άνω Λεχώνια Μαγνησίας. Κυμαίνονται από 0,80 ευρώ/κιλό για μέγεθος 280 (το μικρότερο) έως 1,8 ευρώ/κιλό για μέγεθος 110 (το μεγαλύτερο). Η μέση τιμή είναι 1,2 ευρώ το κιλό για μέγεθος 200. Η πληρωμή γίνεται με προκαταβολή τοις μετρητοίς στο 50% και εξόφληση του υπολοίπου σε δύο δόσεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία