Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ελαίας Καρπός

Με πιστοποίηση υγείας το ελαιόλαδο από τους χρυσούς ελαιώνες της Levantes

Μια απαιτητική πιστοποίηση υγείας εξασφάλισε το βιολογικό και αφιλτράριστο ελαιόλαδο Levantes Brace του αγροκτήματος Levantes στην Εύβοια.

273635038_344694484213588_2602754072675548941_n

99
0

Πρόκειται για το AFQ πιστοποιητικό Foodoxys Quality Certification, επιβεβαιώνοντας  ότι το γνήσιο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο περιέχει  προστατευτικές ιδιότητες  έναντι των οξειδωτικών βλαβών που συνδέονται με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και συσχετίζονται σε μελέτες με καρδιαγγειακά νοσήματα νευρολογικές παθήσεις και τον καρκίνο. Στόχος της Levantes Farm είναι να εξασφαλίσει την ίδια πιστοποίηση και για τις υπόλοιπες ετικέτες του κτήματος, οι οποίες στο μεταξύ συνεχίζουν να διακρίνονται σε διεθνείς διαγωνισμούς τόσο για τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου όσο και για την εντυπωσιακή συσκευασία τους.

Σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

Το 2022, ξεκίνησε και  οι ελαιώνες  μας ευρισκόμενοι στο στάδιο ανθοφορίας προς καρπόδεση , δίνουν ενθαρρυντικά μηνύματα για  την  συνέχεια της ελαιοκομικής  χρονιάς.

Απομένει βέβαια, να φανεί τελικά το αποτέλεσμα  της  επίδρασης  των διαφόρων αστάθμητων παραγόντων, περιλαμβανομένων των καιρικών συνθηκών ,τοπικών αλλαγών  μικροκλίματος και καλλιεργητικών συνθηκών εκάστου ελαιώνα ,για να φανεί το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα  τα πρώτα νέα από τα αποτελέσματα  που ανακοινώθηκαν  από διεθνείς διαγωνισμούς  γεύση εξαιρετικού ελαιολάδου και διατροφής ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα  και  ενθαρρυντικά.

Ετσι το ελαιόλαδο μας Levantes Charm,  που είναι βιολογικό μίγμα κορωνείκης με ποικιλία μανάκι προερχόμενο από τους βιολογικούς ελαιώνες της Φάρμας , βραβεύθηκε με το  Silver Award,  στον διαγωνισμό Dubai International  Τaste  Award και η συσκευασία  Levantes  Grace με  το Gold award  Packaging στον ίδιο διεθνή διαγωνισμό.

Συγχρόνως, εφέτος  το Βιολογικό-Αφιλτράριστο ελαιόλαδο  Levantes Brace, μετά από αυστηρά και λεπτομερή πρωτόκολα ελέγχου, πιστοποίηθηκε με το AFQ πιστοποιητικό FOODOXYS QUALITY CERTIFICATION ,  επιβεβαιώνοντας  και αποδεικνύοντας ότι το γνήσιο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο περιέχει  προστατευτικές ιδιότητες  έναντι των οξειδωτικών βλαβών που συνδέονται με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και συσχετίζονται σε μελέτες με καρδιαγγειακά νοσήματα νευρολογικές παθήσεις και τον καρκίνο.

Σκοπός μας είναι στην συνέχεια να υποβάλλουμε στην δοκιμασία Foodoxys  σταδιακά και τα υπόλοιπα ελαιόλαδα της Levantes Farm.

Συνεχίζουμε την χρονιά, προσφέροντας  αγάπη  και φροντίδα στο ιερό μας ελαιόδενδρο, ελπίζοντας ότι η συνέχεια θα αποβεί ανάλογη με  τις  ελπιδοφόρες μέχρι τώρα ενδείξεις. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία