BACK TO
TOP
Farming

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για τη λίπανση της ελιάς;

H Ελλάδα είναι από τις μεγαλύτερες ελαιοπαραγωγικές χώρες στον κόσμο, καλύπτοντας σχεδόν το 10% της παγκόσμιας παραγωγής σε ελαιόλαδο, ενώ δυναμική είναι η παρουσία της χώρας και στην παραγωγή επιτραπέζιας ελιάς.

NM_YouTube_Print_Screen

13180
4

Για αυτό δημιουργήσαμε κάποια videos στα οποία προσεγγίζουμε τις ανάγκες της καλλιέργειας και παρουσιάζουμε πώς με την γνώση που διαθέτουμε, αλλά και με το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες αυτές και να αυξήσουμε την ποιότητα και την ποσότητα παραγωγής.

Καθημερινά καλούμαστε να απαντήσουμε σε κρίσιμα ερωτήματα που μας κάνουν οι παραγωγοί, όπως:

  • Ποιοι όμως είναι οι παράγοντες αυτοί που επηρεάζουν την απόδοση ενός ελαιώνα;
  • Ποια θρεπτικά συστατικά χρειάζεται η ελιά για να αποδώσει σωστά;
  • Πότε πρέπει να λιπάνω και τι είδους λιπάσματα να χρησιμοποιήσω;

Παρακολουθήστε το δεύτερο video της Yara Ελλάς για τη Λίπανση της Ελιάς, όπου η κ. Μαρία Ψαρρού, Marketing Operations & Content Manager, αναφέρεται στην αξία της καλλιέργειας για τη χώρα μας και ο κ. Νίκος Μυτιλέκας, Marketing & Agronomy Manager αναλύει τις ανάγκες της καλλιέργειας σε όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου και προτείνει εφαρμογές με τα προϊόντα λίπανσης της Yara, για επιφανειακές εφαρμογές, αλλά και για εφαρμογές μέσω υδρολίπανσης ή διαφυλλικά.

Ολόκληρο το βίντεο της Yara για τη λίπανση ελιάς διαθέσιμο εδώ

Σχόλια (4)
Προσθήκη σχολίου

09-04-2024 20:04ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ γεια σε όλους Είμαι Έλληνας Αγρότης και αντιμετώπισα πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά χάρη στον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ κατάφερα να συνέλθω από τις οικονομικές μου δυσκολίες.Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες επικοινωνήστε με το ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ και θα βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Απλώς με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 50.000 € που μου έκανε πραγματικά καλό. Email: kikivas86@gmail.com ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εάν δεν είστε από την Ελλάδα ή την Κύπρο, μείνετε μακριά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Απάντηση

09-12-2022 22:19Γιώργος φραγκιαδουλακης

Λίπανση ελιάς

Απάντηση

09-12-2022 21:58Παναγιώτης

Τύποι λιπασμάτων και ποσότητες!

Απάντηση

09-12-2022 17:53Γραμματικα Αναστασία

Θέλω να παρακολουθήσω τα βίντεο

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές