
Η νέα εταιρεία έχει μετοχικό κεφάλαιο 140 εκατομμυρίων ευρώ και επί της ουσίας θα αποτελέσει τον όμιλο, στον οποίο θα υπάγονται είτε εταιρείες που ήδη συμμετέχει ο ίδιος, είτε εταιρείες που θα συμμετάσχει μελλοντικά.
Στη διοίκηση της συγκεκριμένης επιχείρησης βρίσκονται αυτή τη στιγμή στελέχη με τα οποία συνεργάζεται επί σειρά ετών σε διάφορες από τις επιχειρηματικές κινήσεις και τοποθετήσεις κεφαλαίων που έχει υλοποιήσει ο επιχειρηματίας.
Θα θυμίσουμε ότι το τελευταίοι διάστημα ο κύριος Θεοδωρόπουλος έχει συμφωνήσει να αποκτήσει την εταιρεία Ελληνικοί Χυμοί με έδρα τη Λάρισα, των Αμβροσία και Έδεσμα στη Θεσσαλονίκη και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα υπάρξουν και νεότερες κινήσεις εξαγορών στον κλάδο των τροφίμων.
Στη νέα εταιρεία συμμετέχουν στελέχη όπως είναι ο Θέμης Μακρής, διευθύνων σύμβουλος της Wonderplant και συμμέτοχος στη συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της υδροπονικής καλλιέργειας ντομάτας με έδρα την περιοχή της Δράμας.
Η Αγγελική Οικονόμου σημερινή διευθύνουσα σύμβουλος της αλλαντοβιομηχανίας Νίκας, συμφερόντων του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, αποτελεί επί σειρά ετών συνεργάτη του επιχειρηματία, ενώ εκτός των άλλων η πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος. Διετέλεσε για 29 χρόνια στέλεχος της Δέλτα και για δύο χρόνια διευθύνουσα σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας, πριν αποχωρήσει για να συνεργαστεί με τον Θεοδωρόπουλο στην Chipita και στη συνέχεια στη Νίκας.
Στη διοίκηση της νεοσύστατης εταιρείας συμμετοχών είναι και η Μαρία Γεώργαλου, με εμπειρία στον τραπεζικό – χρηματοοικονομικό τομέα, η οποία επίσης συνεργάζεται στενά με τον κύριο Θεοδωρόπουλο.
Στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας συμμετοχών θα εντοπίσει κανείς και την Iλεάνα Αντύπα. Πρόκειται για το πρόσωπο που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη συμφωνία Chipita – Mondelez ως Senior Managing Director της Rothschild & Co.
Στο ίδιο σχήμα διοίκησης της Bespoke Holdings βρίσκεται και η Κατερίνα Μαγγανά. Είναι ένα στέλεχος, που θήτευσε στο νομικό τμήμα της Chipita, δικηγόρος της Νίκας με ενδελεχή γνώση στο εταιρικό δίκιο.
Στο σχήμα συμμετέχει και ο Γιάννης Παπαχρήστου. Με τον κύριο Παπαχρήστου είχε συνεργαστεί ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος στην Chipita (με καθήκοντα αναπληρωτή CEO), προερχόμενος από τη θέση του Managing Director και Country Manager της Coca Cola HBC για Ελλάδα και Κύπρο.
H Άρτεμης Ντούσια επίσης είναι ένα στέλεχος με μακρά διαδρομή και συνεργασία με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, οικονομική διευθύντρια της Νίκας με θητεία στην Chipita και παλαιότερα στη Makro.
Στο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν επίσης ο γιος του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, Αντώνης καθώς και ο Σωτήρης Φώλιας γιος του Αχιλλέα Φώλια εκ των ιδρυτών της Goody’s. Σημειώνεται ότι με τον Αχιλλέα Φώλια υφίσταται πολυετής επιχειρηματική συνεργασία του κυρίου Θεοδωρόπουλου, μεταξύ άλλων και στην Chipita.
Στη διοίκηση της Bespoke Holdings συμμετέχει και η Νίκη Σμυρνή, η οποία έχει διατελέσει στέλεχος στο marketing της Goody’s. Πρόκειται για ένα στέλεχος που συνέπλευσε επαγγελματικά με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο στην Chipita. Η ίδια δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά τα τελευταία χρόνια καθώς διατηρεί τη δική της ηλεκτρονική πλατφόρμα με ταξιδιωτικό περιεχόμενο, που φέρει την ονομασία Travelgems.